Στο ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) Δήμου Αρταίων, βρέθηκε ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΗΚΕΔΑ Παντελής Κωλέτσος, με αφορμή την έναρξη της καλοκαιρινής του λειτουργίας, αλλά και την έναρξη υποβολής των νέων αιτήσεων για απόκτηση voucher μέσω της ΕΕΤΑΑ, οι οποίες είναι σε εξέλιξη.
«Ο κ. Κωλέτσος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση Τύπου του Δήμου, ενημερώθηκε από την υπεύθυνη του ΚΔΑΠ του Δήμου Αναστασία Χριστοφορίδου αναφορικά με τις διαδικασίες υποβολής των νέων αιτήσεων. Στη συνέχεια συνεχάρη το προσωπικό για την επιμέλεια και τις υποδειγματικές συνθήκες φιλοξενίας, για τις δράσεις μέσω των οποίων καλλιεργούνται οι δεξιότητες των παιδιών, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Η εμπιστοσύνη των γονιών στην δημοτική δομή του ΚΔΑΠ, μας δημιουργεί αυξημένο αίσθημα ευθύνης για την διασφάλιση της ποιότητας στην καθημερινότητα των παιδιών”.
Ταυτόχρονα χαρακτήρισε το ΚΔΑΠ ως μια μικρή “όαση” στην καρδιά του καλοκαιριού που φιλόξενα αγκαλιάζει όλα τα παιδιά προσφέροντάς τους άφθονο παιχνίδι, αναψυχή, αθλητισμό, κοινωνικότητα και δημιουργική συνεργασία, σημειώνοντας: “Ως Δήμος παρέχουμε τη δυνατότητα μέσω του προγράμματος Φιλοδήμος να απορροφήσουμε περισσότερα παιδιά, τα οποία δεν έλαβαν voucher”».
Χρηστικές πληροφορίες: Βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για εγγραφές παιδιών ηλικίας από 5 έως 12 ετών στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Αρταίων (ΚΔΑΠ). Οι γονείς που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την εγγραφή των παιδιών τους στα ΚΔΑΠ θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση τους και οι αιτήσεις για την απόκτηση voucher γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Τ.Α.Α., στον έξης σύνδεσμο: https://aitisi.eetaa.gr/aitisi/landing.
Για οποιαδήποτε βοήθεια και πληροφορία, οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 26810- 71830.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ