Οι μαθητές του μουσικού συνόλου «Λαϊκό – Ρεμπέτικο» πραγματοποίησαν με επιτυχία το Σάββατο 10 Ιουνίου, συναυλία – αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη στην πλατεία Αγίου Δημητρίου της πόλης μας, ολοκληρώνοντας έτσι τη φετινή τους προσπάθεια στο πλαίσιο του σχολικού μαθήματος μουσικής.
Ακούστηκαν 10 τραγούδια διαχρονικής αξίας του δημοφιλούς και σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη, που χάραξε τη δική του πορεία, πρωταγωνιστώντας στη διαμόρφωση ενός νέου είδους τραγουδιού και που με το έργο του επηρέασε γενιές και γενιές καλλιτεχνών. Το συγκεκριμένο μουσικό σύνολο αποτελεί προϊόν της αγάπης των μαθητών για τη λαϊκή μουσική. Με δομικά συστατικά την επιμονή, την υπομονή, τη συνέπεια και τη διάθεση για συνεργασία, το αποτέλεσμα εξέπληξε το κοινό.
«Συνεπώς, όλα τα εύσημα ανήκουν σ’ αυτούς τους μαθητές, που με τη φιλότιμη προσπάθειά τους κατάφεραν να επιτύχουν, παρ’ όλες τις δυσκολίες, ικανοποιώντας κάθε προσδοκία. Πολλά συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όλους τους μαθητές μας» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Μουσικό Σχολείο. Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί του προγράμματος ήταν οι: Χαράλαμπος Σκαμνέλος, Ηλίας Ψαλλίδας, Δημήτρης Μανωλάτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ