Το Κέντρο Υγείας και το νοσοκομείο της Άρτας επισκέφθηκε ο Γιώργος Στύλιος την Τρίτη 20 Ιουνίου.
Σε ανακοίνωση Τύπου του πολιτικού του γραφείου, αναφέρεται: «Ο υποψήφιος βουλευτής Άρτας ΝΔ αρχικά περιηγήθηκε στους χώρους του Κέντρου Υγείας της πόλης, όπου συνομίλησε με το προσωπικό και την διευθύντρια και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του. Ο κ. Στύλιος με τη σειρά του σημείωσε την ανάγκη αναβάθμισης των κτηριακών υποδομών του Κέντρου Υγείας ενώ επεσήμανε πως η ενίσχυσή του με επιπλέον προσωπικό και εξοπλισμό αποτελεί προτεραιότητα για την επόμενη τετραετία, ώστε να καταστεί δυνατή η 24ωρη λειτουργία του.
Στη συνέχεια μετέβη στο νοσοκομείο Άρτας. Εκεί χαιρέτισε και ευχαρίστησε το προσωπικό για την προσφορά του στη δημόσια υγεία. Συνάντησε τον διοικητή και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Ο κ. Στύλιος αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσής του με επιπλέον προσωπικό, την δημιουργία νέων Τμημάτων και Κλινικών, την επέκτασή του, καθώς και την αναβάθμιση του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ). Επιπλέον, έκανε ειδική αναφορά στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για το ΕΣΥ, τονίζοντας πως η Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν έκρυψε τις δυσκολίες που υπάρχουν στην στελέχωση των νοσοκομείων και των δομών υγείας. Γι΄ αυτό και η ενίσχυση της δημόσιας και δωρεάν υγείας – η δημιουργία ενός νέου και σύγχρονου ΕΣΥ – αποτελεί προτεραιότητα και δέσμευση του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη νέα τετραετία».
Με την ολοκλήρωση των επισκέψεών του ο Γιώργος Στύλιος δήλωσε: «Το Κέντρο Υγείας και το νοσοκομείο της Άρτας εξυπηρετούν εκτός από το νομό μας και τις γύρω περιοχές. Η πρόσληψη επιπλέον ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε αυτά είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική λειτουργία τους. Σε όλη την τετραετία και στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας αγωνιστήκαμε για την ενίσχυση του Δημόσιου Δωρεάν Συστήματος Υγείας. Δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τις δομές υγείας του νομού μας και να εργάζομαι συνεχώς για την ενίσχυσή τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ