ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ με την οποία κάνει γνωστή την υποψηφιότητα δημάρχου στον Δήμου Ζηρού εξέδωσε ο Γιώργος Ζυγούρης (φωτο), καταγόμενος από τον Γοργόμυλο, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα.
«Με την υποψηφιότητα μου», τονίζει μεταξύ άλλων «θέτω τον εαυτό μου αποκλειστικά στις υπηρεσίες αυτού του τόπου. Ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον Δήμο, για του οποίου την πρόοδο ενδιαφέρομαι ειλικρινά. Στην έως τώρα πολιτική και επαγγελματική διαδρομή είμαι άνθρωπος με ανησυχίες, που ξέρει να αναγνωρίζει τις ευκαιρίες και να τις αξιοποιεί μέσα από συνεργασίες, με συνέπεια και χωρίς καμία ιδιοτέλεια για το κοινό καλό που υπηρετεί, όποτε μου δοθεί η δυνατότητα από τους πολίτες του Δήμου».
Εις ότι αφορά την συγκρότηση του ψηφοδελτίου επισημαίνει: «Έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη στηρίζουν την υποψηφιότητα μας και θα είναι δίπλα στον συνδυασμό για να βοηθήσουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Ο συνδυασμός μας θα στελεχωθεί και με νέους εργατικούς ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την τοπική αυτοδιοίκηση…»
Ολόκληρη η ανακοίνωσή του θα δημοσιευτεί στο επόμενο φύλλο λόγω της μεγάλης έκτασης που καταλαμβάνει η επικαιρότητα που δεν είναι άλλη από τις εκλογές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ