ΠΑΡ’ ολίγον θλιβερό ατύχημα επί της πλατείας Τριγώνου, στην οποία φιλοξενείται και παιδική χαρά.
Επί της πλατείας είχε εγκατασταθεί παλιότερα μια ξύλινη πέργκολα που στη συνέχεια αφαιρέθηκε από τη νυν Δημοτική Αρχή διότι είχε σαπίσει εγκυμονώντας κινδύνους στο ενδεχόμενο κατάρρευσής της. Το συνεργείο, ωστόσο, που την ξήλωσε επέδειξε εγκληματική προχειρότητα κι αυτό γιατί δεν φρόντισε να αποκαταστήσει τις τρύπες από την τοποθέτηση των δοκών προκειμένου να στηριχθεί η πέργκολα.
Στον χώρο αυτό παίζουν αμέριμνα παιδιά, ένα από τα οποία από θαύμα γλίτωσε το κάταγμα όταν βρέθηκε με το ένα πόδι στην τρύπα. Ενώ θα μπορούσε να συμβεί και το ακόμα χειρότερο. Πέφτοντας δηλαδή να χτυπήσει στο κεφάλι καθώς δίπλα ακριβώς το γκαζόν διαδέχεται το τσιμέντο.
Εν τω μεταξύ η τρύπα αυτή που αποτελεί σκέτη παγίδα είναι αθέατη για το λόγο ότι μεγαλώνοντας το χορτάρι, την σκέπασε. Υποθέτουμε ότι εκτός από την συγκεκριμένη ανοιχτές άφησαν και τις υπόλοιπες όταν αφαίρεσαν τα δοκάρια.
Τα όσα θλιβερά συνέβησαν μάς μεταφέρει αυτόπτης μάρτυρας που πήγε το παιδί του να παίξει. Με σκοπό να αποδείξει τον κίνδυνο που εγκυμονεί, αμέσως μετά το περιστατικό είπε σ’ ένα παιδί να βάλει προσεκτικά το πόδι στην τρύπα για να φανεί το βάθος αλλά και κατά πόσο είναι εκτεθειμένα. Τράβηξε φωτογραφίες τις οποίες και μάς απέστειλε.
Από μια δυό φτυαριές χώμα σε κάθε τρύπα αν έριχνε το συνεργείο που πήγε να αφαιρέσει την πέργκολα όλα θα ήταν καλώς καμωμένα. Και σ’ αυτό τον δήμαρχο πάνω από το κεφάλι πρέπει να έχουν για να το κάνουν;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ