ΔΕΝ αντέχεται άλλο αυτή η γκρίνια, η δυστροπία και η μεμψιμοιρία από τους μόνιμα αντιπολιτευόμενους για πράγματα που γίνονται στην πόλη, οι οποίοι βρήκαν πεδίον δόξης λαμπρόν κυρίως μέσω facebook για να το κάνουν, δίχως από την δική τους πλευρά να διατυπώνεται πρόταση.
Το συζητούσαμε αυτό με φίλο ο οποίος παρακολουθεί με πολύ μεγάλη θλίψη, όπως μάς είπε, τις επιθέσεις επί δικαίων και αδίκων για να έχουν κάτι να πουν. Έδωσε 500.000 ευρώ το Ίδρυμα Ωνάση για να διαμορφώσει την αίθουσα «ΣΚΟΥΦΑΣ» και δώστου κριτική για το αποτέλεσμα.
Αποφασίζεται το ΞΕΝΙΑ να γίνει πολιτιστικός πολυχώρος με λειτουργία και καφετέριας διότι έτσι επέβαλλε το ΚΑΣ και τι δεν ακούστηκε! Με τελευταίο, βέβαια, την κερκίδα για τις ανάγκες φιλοξενίας εκδηλώσεων που ο καθένας από τους αντιπολιτευόμενους λέει το μακρύ του και το κοντό του! Κι άλλα ων ουκ έστιν αριθμός.
Ναι, αλλά ας έχουν υπόψη όλοι αυτοί ότι επειδή στην ίδια κλειστή κοινωνία ζούμε, και γνώση και κρίση υπάρχει από τους πολλούς για να οδηγούνται στα δικά τους συμπεράσματα. Όπως επίσης, γνώση και κρίση υπάρχει και για τα πρόσωπα. Λίγο έως πολύ ξέρει ο ένας τον άλλο, έτσι δεν είναι; Επομένως προσοχή στο μπούμερανγκ. Ιδιαιτέρως σ’ όσους πολιτεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ