ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ άποψη των κερκίδων που ο Δήμος Αρταίων εγκατέστησε στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κώστας Βάγιας» για τις ανάγκες φιλοξενίας των εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού.
Μοιάζει να είναι λειτουργική, αλλά αυτά, όπως λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις, θα τα δούμε επακριβώς στο πεδίο. Η χωρητικότητά τους είναι 800 θέσεων και έχουν οπτική επαφή προς την σκηνή που έχει στηθεί, ενώ ανάμεσα παρεμβάλλεται ελεύθερος χώρος, ο οποίος είναι αξιοποιήσιμος από επιπλέον θεατές, εάν πρόκειται ας πούμε για μεγάλη συναυλία.
Σε κάθε περίπτωση αποτελεί προσωρινή λύση, γι’ αυτό μην περιμένουμε ανέσεις τύπου Μεγάρου Μουσικής! Πάντως απ’ ότι βλέπουμε τα καθίσματα είναι βολικά, ενώ για αισθητικές παρεμβάσεις πέριξ των κερκίδων όταν πρόκειται για δίμηνη λειτουργία τους ας μην έχουμε και πολλές απαιτήσεις. Θα αποτελούσαν πολυτέλεια.
Απαιτητικοί θα πρέπει να είμαστε ως προς το αίτημα για δημιουργία μόνιμου υπαίθριου θεάτρου που θα δώσει λύση στην φιλοξενία εκδηλώσεων του καλοκαιριού, ενώ παράλληλα θα προσφέρει κίνητρα για την διοργάνωση πολύ περισσότερων, εστιάζοντας βεβαίως στις συναυλίες και τις θεατρικές παραστάσεις που ολοένα και περισσότερο αραιώνουν λόγω ελλείψεως χώρου. Και φυσικά αποδέκτης αυτού του αιτήματος δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Δήμο Αρταίων.
Ας βολευτούμε, λοιπόν, φέτος με τον τρόπο που επιλέχθηκε και από του χρόνου οι συναντήσεις να γίνονται καθώς αρμόζει στην πόλη που παρήγαγε πολιτισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ