Συνάντηση του Γιώργου Στύλιου με τον αντιδήμαρχο Νικολάου Σκουφά και τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Νεοχωρίου, Κομμένου Συκεών, Λουτρότοπου, και Περάνθης πραγματο- ποιήθηκε στο κτίριο του παλιού Δημαρχείου Νεοχωρίου.
Θέμα της συνάντησης ήταν η πρόοδος των αρδευτικών έργων ύψους 5 εκατ. ευρώ που χρηματοδοτεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην περιοχή και συγκεκριμένα: Εκσυγχρονισμός και εξοικονόμηση νερού αρδευτικού δικτύου Περάνθης Λουτροτόπου, με προϋπολογισμό 2.2 εκατ. ευρώ. Σχεδιασμός και αναβάθμιση αρδευτικού δικτύου Αγίου Γεωργίου Γλυκορίζου – αγωγοί μεταφοράς νερού από το αντλιοστάσιο του Αγίου Γεωργίου, προϋπολογισμού 834.535 ευρώ. Σχεδιασμός και αναβάθμιση αρδευτικού δικτύου ΤΟΕΒ Ζώνης Αράχθου – ανακατασκευή διωρύγων ΒΔ1,Δ25 ΚΑΙ Δ34» με προϋπολογισμό 2.2 εκατ. ευρώ που φορά τις τοπικές κοινότητες Κεραμάτες, Αγία Παρασκευή, Κολομόδια και Ανθότοπο. Ο κ. Στύλιος, αναφέρθηκε στη συνολική προσπάθεια που ξεκίνησε επί ΝΔ για την αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του αρδευτικού δικτύου στο νομό της Άρτας, τονίζοντας ότι πρόκειται για έργα που θα ενισχύσουν την αγροτική παραγωγή, εξασφαλίζοντας την καλύτερη διαχείριση του νερού στην περιοχή.
Μετά την συνάντηση ο Γιώργος Στύλιος, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Τα αρδευτικά έργα που χρηματοδοτήσαμε στο Δήμο Νικολάου Σκουφά είναι το πρώτο βήμα. Έργα εμβληματικά, όπως το Φράγμα στο Κομπότι σχεδιάζονται και προχωρούν. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Και στην επόμενη τετραετία θα συνεχίσω να εργάζομαι και να διεκδικώ περισσότερα έργα για το Νομό μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ