Τέσσερα άτομα συνέλαβε η αστυνομία στην Θεσπρωτία που κατηγορούνται για υπόθεση προώθησης στο εξωτερικό παράτυπων μεταναστών, ενώ ταυτοποιήθηκε ακόμα ένα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα προώθησης παράτυπων μεταναστών στο εξωτερικό.
Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 56 και 61 ετών, καθώς και τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 24, 38 και 56 ετών. Οι αστυνομικοί εντόπισαν φορτηγό με πινακίδες κυκλοφορίας αλλοδαπών αρχών, το οποίο οδηγούσε ο 56χρονος ημεδαπός, με συνοδηγό τον 24χρονο αλλοδαπό, στο χώρο φόρτωσης του οποίου βρέθηκαν 32 παράτυποι μετανάστες (εκ των οποίων μία γυναίκα). Κοντά στο φορτηγό εντοπίστηκε να κινείται ΙΧ επιβατικό, με οδηγό τον 61χρονο ημεδαπό και συνοδηγό τον 38χρονο αλλοδαπό.
Ο οδηγός του φορτηγού είχε παραλάβει νωρίτερα το όχημα με τους παράτυπους μετανάστες από περιοχή της Άρτας, όπου το είχε οδηγήσει ο 56χρονος αλλοδαπός από Πελοπόννησο, με σκοπό στη συνέχεια να τους μεταφέρει στην Ελληνοαλβανική μεθόριο. Προέκυψε επίσης ότι είχαν καταβάλει χρηματικό ποσό των 100 ευρώ ο καθένας, ενώ ο 61χρονος και ο 38χρονος αλλοδαπός κινούνταν με το αυτοκίνητο, στο οποίο εντοπίστηκαν, ως προπομποί, προκειμένου να ειδοποιούν για τυχόν αστυνομική παρουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ