Με την ολοκλήρωση της εκλογικής γενικής συνέλευσης, που διεξήχθη την Δευτέρα 19 Ιουνίου, προέκυψε το νέο διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Δόξας – Πύρρου Άρτας.
Έχοντας ως παρακαταθήκη την ως τώρα επιτυχημένη πορεία, με το νέο ΔΣ θα προσπαθήσει να καθιερωθεί στις εθνικές κατηγορίες και να αποτελέσει πόλο έλξης για νέους αθλητές.
Αναλυτικά τα αξιώματα στο νέο ΔΣ της ΑΕ Δόξας – Πύρρου Άρτας: Πρόεδρος: Γιώργος Σακκάς. Αντιπρόεδρος και Έφορος Ανδρικού: Σπύρος Τζαχρήστας. Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Μπίστας. Ταμίας: Θανάσης Μαλαμής. Ειδικός Γραμματέας: Φακίτσα Ελευθερία. Μέλη και αρμοδιότητες: Λουκάς Κωστούλας (Υπεύθυνος Επικοινωνίας), Θεοφάνης Λάιος (Υπεύθυνος ακαδημίας), Βαγγέλης Ζαχαρής (Έφορος Εφηβικού και Β ομάδας), Κονιτσιώτης Νικόλαος (Υπεύθυνος Ιματισμού και προμηθειών). Μέλος με δικαίωμα παράστασης αλλά χωρίς ψήφο: Τσαρής Κωνσταντίνος (Υπεύθυνος εισιτηρίων και καρτών διαρκείας). Η επιτροπή μεταγραφών της ομάδας αποτελείται από τους (Γιώργο Σακκά, Λουκά Κωστούλα και Θανάση Μαλαμή).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ