Στα 246, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου, ανέρχονται τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς που περιέθαλψε, στείρωσε και κατέγραψε με ηλεκτρονική σήμανση ο Δήμος Νικ. Σκουφά την περίοδο 2020 έως 2022.
«Από αυτά – προστίθεται – συνολικά 32 δόθηκαν προς υιοθεσία μόνο το 2022. Ταυτόχρονα, μέσα στο προηγούμενο έτος, τοπο- θετήθηκαν εννιά ταΐστρες σε διάφορα σημεία σε όλες τις δημοτικές μας ενότητες.
Ο Δήμος μας συνεχίζει να προστατεύει και να μεριμνά για την ευζωία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς αλλά και την δημόσια υγεία, με στόχο στο μέλλον να μειωθεί στο ελάχιστο δυνατό ο αριθμός των ζώων που βρίσκονται στα διοικητικά του όρια.
Σε αυτή μας την προσπάθεια καλούμε τους συμπολίτες μας να σταθούν δίπλα μας. Οι ενδιαφερόμενοι δημότες μας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ώστε να γίνουν μέλη της ομάδας εθελοντών του Δήμου Νικ. Σκουφά καλώντας στο 26813 60423».
Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή του δημοτικού καταφυγίου ζώων συντροφιάς, το οποίο με την ολοκλήρωσή του θα συμβάλει στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ