ΜΑΣ το μεταφέρουν συμπολίτες μας οι οποίοι είναι συχνοί επισκέπτες της κεντρικής πλατείας της πόλης.
Αυτό που σύμφωνα με την επικοινωνία μας διαπιστώνουν είναι ότι παρατηρείται καθυστέρηση στην κατασκευή του σιντριβανιού με αποτέλεσμα να προκαλείται δυσλειτουργία επί της πλατείας. Είναι καλοκαίρι και οπωσδήποτε συγκεντρώνει αρκετό κόσμο. Μεταξύ των άλλων και παιδιά που εύλογο είναι ότι θέλουν να παίξουν, όμως περιορίζεται ο χώρος.
Ένα πλέγμα από την εταιρεία για προστασία έχει μεν τοποθετηθεί γύρω – γύρω, όταν όμως μιλάμε για παιδιά διόλου απίθανο να ξεφύγουν και να προκύψουν τίποτα παρατράγουδα. Γι’ αυτό νομίζουμε ότι καλόν είναι η ανάδοχος εταιρεία να πιεστεί από τον Δήμο Αρταίων ώστε να επισπεύσει τον ρυθμό εργασιών, παραδίδοντας όσο γίνεται νωρίτερα το σιντριβάνι. Δεν χτίζουν δα και κάναν ουρανοξύστη.
Την καθυστέρηση μιλώντας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Τετάρτη, ύστερα από σχετική ερώτηση, ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης απέδωσε στο γλυπτό που σχεδιάζεται να τοποθετηθεί. Ουδεμία αντίρρηση και πολύ καλό είναι. Πάνω απ’ όλα όμως δεν είναι η διευκόλυνση των ανθρώπων και η βελτίωση της ποιότητας ζωής τους;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ