ΤΟΝ δρόμο της δημοπράτησης παίρνουν έξι νέα έργα στον Δήμο Κεντρ. Τζουμέρκων, ο συνολικός προϋπολογισμός των οποίων ανέρχεται στο ποσό του 1.075.360 ευρώ.
Αθόρυβα μεν αλλά μεθοδικά και συντονισμένα η Δημοτική Αρχή παρεμβαίνει αποτελεσματικά για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, καθώς πρόκειται για έργα που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. Τα έξι έργα αφορούν:
Βελτίωση βατότητας αγροτικής οδού «Αγία Σωτήρα – Ποταμιά» Παλαιοκάτουνο, χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020» με συγχρηματοδότηση από το ΕΓΤΑΑ (Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης) και προϋπολογισμό 354.838 ευρώ.
Βελτίωση βατότητας αγροτικής οδού «Πέρα Νευρόπολις – Νευρόπολις Τετρακώμου», χρηματοδοτούμενο από την ίδια πηγή με 314.516 ευρώ.
Βελτίωση βατότητας αγροτικής οδού «Καπρούτσου – Προφήτης Ηλίας» κοινότητας Κεντρικού, χρηματοδοτούμενο από την ίδια πηγή με προϋπολογισμό 138.703 ευρώ.
Βελτίωση βατότητας αγροτικής οδού στη θέση Μικροσπηλιά – Κάμπος, χρηματοδοτούμενο από την ίδια πηγή με προϋπολογισμό 133.064 ευρώ.
Βελτίωση βατότητας αγροτικής οδού «Ποταμιά» Παλαιοκάτουνου, χρηματοδοτούμενο από την ίδια πηγή με προϋπολογισμό 61.935 ευρώ.
Βελτίωση βατότητας αγροτικής οδού «Διάσελο – Φλούδα» Τετρακώμου, χρηματοδοτούμενο επίσης από την ίδια πηγή με προϋπολογισμό 52.258 ευρώ.
Σε διαγωνισμό βγάζει ταυτόχρονα την προμήθεια καυσίμων για τον Δήμο και τα Νομικά του Πρόσωπα προϋπολογισθείσης αξίας 178.040 ευρώ, ενώ παράλληλα διακηρύσσει ανοιχτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου για την υλοποίηση της υπηρεσίας «Διάθεση προσωπικού για την κάλυψη δράσεων του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων». Προϋπολογισμός 70.000 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ