Με τις καλύτερες εντυπώσεις από την πόλη της Άρτας και της άρτιας διοργάνωσης «γέμισαν» τις αποσκευές τους οι Έλληνες και ξένοι εκθέτες που επισκέφτηκαν την 4η έκθεση ARTA Scale Model Show.
Φέτος η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο, ένα γεγονός που τής έδωσε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα λόγω της άνετης αίθουσας και του χώρου στάθμευσης. Το ARTA 4th Scale Model Show αποτέλεσε διαφήμιση για την πόλη μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, με περισσότερους από 300 συμμετέχοντες που ταξίδεψαν έως την πόλη μας το τριήμερο από 12 έως 14 Μαΐου και τα 582 εκθέματα που παρουσιάστηκαν στο κοινό καταμαρτυρούν την καλή δουλειά που έγινε από τα μέλη του Συλλόγου στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της εκδήλωσης.
Καλεσμένοι της φετινής εκδήλωσης, οι παγκοσμίου φήμης μοντελιστές Per Olav Lund, Μέγας Τσώνος και Χρήστος Κατσέλος. Ο Σύλλογος πλέον διαθέτει δικό του χώρο στο παλιό δημοτικό σχολείο Γραμμενίτσας, ύστερα από παραχώρηση της Δημοτικής Αρχής, ένα γεγονός που έδωσε ώθηση και μεγάλη ανταπόκριση από μικρούς μοντελιστές που θέλουν να μάθουν από τους ειδικούς τα μυστικά του μοντελισμού και μάλιστα τα παιδιά παρουσίασαν και τα πρώτα τους εκθέματα τους.
Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους τους Συλλόγους από την επικράτεια και εξωτερικό, αλλά και τους μοντελιστές μη μέλη Συλλόγων που ταξίδεψαν έως την Άρτα.
Ευχαριστεί επίσης τα μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, τον Δήμο Αρταίων, την Περιφέρεια Ηπείρου, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου, το Επιμελητήριο Άρτας καθώς και τον Εμπορικό Σύλλογο, τον ΟΕΒΕ Άρτας για την στήριξη τους ως συνδιοργανωτές της έκθεσης. Κι ακόμα: τους χορηγούς μας και τους δωροθέτες.
«Τέλος – όπως σημειώνει – ένα τεράστιο ευχαριστώ προσωπικά στους: Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, που διαχρονικά στηρίζει τα αιτήματά μας, στις τοπικές επιχειρήσεις που σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά περιόδους που διανύουμε αναγνώρισαν και στήριξαν το έργο και την προσφορά του Συλλόγου μας στα πολιτιστικά και όχι μόνο δρώμενα της πόλη μας, στον αντιπεριφερειάρχη σε θέματα ενέργειας Φώτη Φώτιο που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και τέλος στον ΣΜΧΟ (Ι) Ασημακόπουλο Βασίλειο που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για την παραχώρηση των εκτινασσόμενων καθισμάτων των αεροσκαφών F-104G και T-37, δίνοντας την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να τα δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν σε αυτά.
Πλέον το ARTA Scale Model Show καθιερώνεται ως μια από τις κορυφαίες εκθέσεις στην Ελλάδα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 17 Μαϊου 2024 ημερομηνία έναρξης του ARTA 5th SCALE MODEL SHOW».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ