Απευθύνομαι στους υποψηφίους βουλευτές και υποψηφίους για τους Δήμους λέγοντας για τα όσα τερατώδη κάναταν και θα ξανακάνετε.
Όταν χαιρετάτε τον κόσμο θα στέκεστε προσοχή και το κεφάλι σας θα τόχετε κατεβασμένο. Τί θες Βασίλη; Η πόλη μας είχε 13 έως 14 εργοστάσια (εσπεριδοειδών, χυμοποίησης και άλλα). Συν: ΙΟΝ και ΒΙΚΗ. Πλούτος. Ερίβωλος. Που σημαίνει; Οι φιλόλογοι να μην το ερμηνεύσουν. Ρωτώ τον Μπιλ και τους ραγιάδες.
Έτος 2023. Έμειναν τα δύο! Τίς πταίει; Εγώ; Η ΕΣΣΔ; Οι σοσιαλιστικές χώρες; Οι ανωτέρω έπαιρναν όλο το πορτοκάλι! Καραβιές έφευγαν από την Πρέβεζα για τις Άνω Χώρες και την ΕΣΣΔ.
Σε άρπαζαν στον στίβο, στην μπάλα, στο μπάσκετ και έκοβαν κοστούμια 11-1, 6-1, 4-1. Από το 1982-1983 σταδιακά μειώνονταν. Είσοδος στην φασιστική, ναζιστική στρούγκα. «Θάψτε τα. Αλλάξτε καλλιέργεια. Τί να θάψω ρε; Την περιουσία μου; «Θάψτε τα». «Θάφτηκε ο λαός». Θελέστα και παθέστα.
Σαπίζουν τα τότε εργοστάσια. Σπούδασαν παιδιά… έχτισαν το κονάκι τους. Δούλευε όλος ο «κάτω μαχαλάς» της όμορφης, ιστορικής πόλης μας. Ο «απάνω μαχαλάς» είχε την κτηνοτροφία και την γεωργία. Η Άρτα μας, ένα πολύβουο μελίσσι. 24ωρα. Τρεις βάρδιες. Έφαγε ψωμί ο κόσμος. ΕΟΚ (από το 1962-1963). ΕΕ μετά, σήμερα… Παν’ και τα σχολεία. Ερήμωσαν τα χωριά. Τέσσερα στο Κορφοβούνι. Τέσσερα στο Τετράκωμο. Τρία, δύο… Νησίστα. Άγναντα δύο – τρία. Πράμαντα ομοίως είχαν και έχουν γυμνάσιο και λύκειο. Παρακατ’ η Καλεντίνη. Διάσελο ομοίως… Παιδιά, κόσμος. Έτος 2023… Μετρημένα στα δάχτυλα, όπως και στον κάμπο.
Έφυγαν οι νέοι για την Αθήνα. Οι γονείς έφυγαν βιολογικά… Τίς φταίει; Η ΕΣΣΔ; Ο Ζούκωφ, ο Ροκοσόφσκι, ο Κουτούζωφ, ο Ούλμπριχ, ο Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς; Ποιος; Πρώην, νυν, αυριανά υπόδουλα όντα στους φασιστο-ναζιστές της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, του εγκληματία, βρωμιάρη Ζελένσκι. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τον έβαλαν στη Βουλή και τον χειροκρόταγαν. Φτου σας ρε τσιράκια.
Πάρτε με τηλέφωνο πριν τας εκλογάς όλοι σας, να σας τακτοποιήσω. Χυδαίοι αντικομουνιστές. Κατά μάνα (ΗΠΑ) κατά τάτα (ΝΑΤΟ-ΕΕ) κατά γιος και θυγατέρα. Μ’ ένα άρθρο και ένα νόμο. Πώς δεν τόκανες; Το όχι τόκανες ναι. Προσοχή στον φονιά Σόιμπλε και σ’ όλο το φασιστικό, ναζιστικό σκυλολόι. Έφυγες με το όχι και στο αεροπλάνο τόκανες ναι. Σούφταιγε ο Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς; Ομοίως και ο ανεπιθύμητος στο «Γ. Καραϊσκάκης» κυρ Κυριάκος. Σούζα. Αι δύο νύμφαι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ