Ευχαριστίες προς τους γιατρούς του νοσοκομείου Άρτας εκφράζει με επιστολή του προς την εφημερίδα μας ο Θωμάς Πανέτας, διότι όπως αναφέρει του έδωσαν ζωή.
Γράφει: «Ερίτιμε και αξιότιμε κύριε διευθυντά, θερμά σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε την επιστολή μου αυτή στην εφημερίδα σας. Θέλω να ευχαριστή-σω δημόσια και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Άρτας και περισσότερο στον γιατρό κ. Ρώτα. Από το θάνατο με φέρανε στη ζωή.
Βράδυ 17 Απριλίου 2023 το 166 με πήγε στα εξωτερικά ιατρεία από βαρύ ίλιγγο. Όλοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό πέσανε πάνω μου στο κρεβάτι, η ζαλάδα ήταν φοβερά μεγάλη. Τα χρυσά χέρια των γιατρών μου δώσανε ζωή. Από περίπου 21.00 ώρα έως την επομένη ημέρα ώρα 10.00 δεν φύγανε από το κρεβάτι μου. Ο κορυφαίος των κορυφαίων ιατρών κ. Ρώτας είναι ένα αληθινό διαμάντι, ήρθε τουλάχιστον 30 φορές. Εσαεί τον ευχαριστώ και τον ευγνωμονώ.
Όλοι οι κάτοικοι του νομού μας και των γύρω νομών είμαστε πολύ τυχεροί που υπηρετούν στο νοσοκομείο μας γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό με αισθήματα αγάπης, προσφοράς, βοήθειας και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους τους. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ιδιαίτερα και σπάνια χαρίσματα και ψυχικές αντοχές μεγάλες. Δεκατρείς ώρες που βρέθηκα δίπλα τους στις καρέκλες δεν έκατσαν. Έσωσαν πάνω από 30 ασθενείς.
Ο αξιοθαύμαστος και αξιότιμος κ. Πλεύρης, υπουργός Υγείας, γνωρίζει πολύ καλά το έργο τους. Γνωρίζει, επίσης, ότι το μεγαλύτερο αγαθό στην υφήλιο είναι η υγεία. Γνωρίζει, επίσης, πολύ καλά τους μικρούς μισθούς που λαμβάνουν. Ο ερίτιμος και αξιαγάπητος κ. Μητσοτάκης, πρωθυπουργός, στις εξαγγελίες του ανέφερε το θέμα της υγείας. Ευελπιστούμε στην βοήθειά του.
Στους ανθρώπους αυτούς δεν φθάνουν τα πολλά εύγε, τα μπράβο, οι έπαινοι και τα συγχαρητήρια. Πρέπει να πάρουν πολύ καλούς μισθούς. Η Αγία Τριάδα να τους χαρίζει οικογενειακή υγεία, αγάπη, ευτυχία και δύναμη για το μεγάλο τους έργο. Ποιος στην Ελλάδα εργάζεται όρθιος 15 και πλέον ώρες το 24ωρο; Ουδείς. Μήπως στα Τέμπη οι σταθμάρχες με την ανείπωτη τραγωδία…; Άπειρος ο σεβασμός μου και απέραντη η εκτίμηση στους 57 νεκρούς. Αγάπη και ευγνωμοσύνη στους γιατρούς του νοσοκομείου.
Θωμάς Ευαγγέλου Πανέτας, αξιωματικός εν αποστρατεία, πρώην πρόεδρος Κοινότητας 16 χρόνια, πρόεδρος Συνδέσμου Ύδρευσης τέσσερα χρόνια και οκτώ χρόνια σύμβουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ