«Με μεγάλη θλίψη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας εκφράζει την απέραντη οδύνη και την απώλεια που αισθάνονται όλα τα μέλη μας για την αγαπημένη μας Έφη (φωτο)» αναφέρει σε σημείωμά της η πρόεδρος του Συλλόγου «ΕπιΣτήθιοι Φίλοι» Αγγελική Τσιρογιάννη, εκφράζοντας, όπως σημειώνει, όλα τα μέλη.
«Η Έφη – προστίθεται – μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τα τελευταία τέσσερα χρόνια, παρόλες τις δικές της δυσκολίες, κατόρθωσε να αφήσει το σημάδι της στον Σύλλογό μας. Υπήρξε αξιοθαύμαστη και δυναμική γυναίκα, πηγή έμπνευσης και δύναμης για όλους μας. Με το ήθος και την υπευθυνότητά της, συνέβαλε στην προαγωγή των σκοπών μας και συμμετείχε ενεργά σε κοινές μας πρωτοβουλίες. Παρά τη μάχη για την υγεία της και τη ζωή της, αγωνίστηκε για τη στήριξη των ασθενών με καρκίνο στην κοινότητά μας και για την ευαισθητοποίηση και πρόληψη της ασθένειας. Ήταν το άτομο που έδινε πάντα απαντήσεις, όταν κάποιος ήθελε να ενημερωθεί για τα δικαιώματα των καρκινοπαθών. Συνέβαλε στην απομυθοποίηση του καρκίνου και στην προώθηση της πρόληψης του γυναικολογικού καρκίνου, ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες. Δεν κρύφτηκε λόγω της νόσου, δεν τη θεώρησε ταμπού, εμφανίστηκε δημόσια με τουρμπάνι αλλά και χωρίς, δίνοντας δύναμη σε πολλούς συνανθρώπους μας. Σατίρισε τον καρκίνο, ειρωνεύτηκε τον θάνατο. Με το αστείρευτο χιούμορ της δρόσιζε τις κοινές στιγμές μας. Έδωσε αγάπη σε όλους μας. Έγινε φίλη μας, μοιράστηκε αγκαλιές και συναισθήματα μαζί μας.
Είμαστε ευγνώμονες που είχαμε την ΤΙΜΗ να την γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί της. Η παρουσία της άφησε μια ανεξίτηλη επίδραση σε κάθε έναν από εμάς και θα μείνει αξέχαστη και μόνιμα κάπου εκεί ψηλά… αριστερά στο στήθος μας.
Μοιραζόμαστε με την οικογένεια της Έφης Πανούτσου το βάρος της απώλειάς της και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε ζωντανή τη μνήμη της και να συνεχίσουμε τον αγώνα στον οποίο αφοσιωθήκαμε συλλογικά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ