ΤΟ Παραποτάμιο Πάρκο επιλέγεται για φέτος από τον Δήμο Αρταίων προκειμένου να φιλοξενηθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις για το «Καλοκαίρι 2023» και προς τούτο εντείνει τις προσπάθειές του ούτως ώστε να διαμορφωθεί η κατάλληλη υποδομή.
Για τις ανάγκες των θεατών θα εγκατασταθεί εξέδρα χωρητικότητας χιλίων περίπου θέσεων και θα παραμείνει εν λειτουργία από 10 Ιουνίου έως 10 Αυγούστου, ύστερα από το κλείσιμο συμφωνίας με εταιρεία που ασχολείται με το αντικείμενο. Απ’ ότι είμαστε εις θέση να γνωρίζουμε κατατέθηκαν, μετά από πρόσκληση, δύο προσφορές και ο κύβος ερρίφθη στην πιο συμφέρουσα. Το κόστος που θα δαπανηθεί ανέρχεται στο ποσό των 35.000 ευρώ.
Η συγκεκριμένη κατασκευή αναμένεται να αποτελέσει τρόπον τινά και ένα τεστ για τον Δήμο, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσει στην απόκτηση μόνιμων δικών του κερκίδων στο Παραποτάμιο που αξιολογείται ιδανικός για την πραγματοποίηση ανοιχτών εκδηλώσεων.
Τέτοιο χώρο τον έχει ανάγκη η πόλη κι επειδή τον στερείται ίσως αποτελεί έναν σοβαρό λόγο για τον μειωμένο αριθμό συναυλιών αλλά και των θεατρικών παραστάσεων. Προσωρινή βέβαια η λύση, μόνο που αυτό που καλούνται να προσέξουν είναι η ασφάλεια των θεατών. Ας ελεγχθεί από πάσης απόψεως. Και από ειδικούς του είδους φυσικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ