ΚΑΙ άλλη ανεξαρτητοποίηση συμβούλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αρταίων, αυτή τη φορά όμως από τον συνδυασμό «Δημοτική Αναγέννηση» με επικεφαλής την Τζένη Ταπραντζή.
Ο λόγος για την Χαρίκλεια (Χαρά) Χουλιάρα που έκανε γνωστή την απόφασή της στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κι όπως η ίδια ανέφερε γνωστούς έκανε και τους λόγους σ’ όλους τους συμβούλους του μέχρι πρότινος συνδυασμού της, πρωτίστως όμως στην επικεφαλής, την οποία ευχαριστεί «δημοσίως και εγκαρδίως για την μέχρι τώρα συνεργασία μας».
Όσο για την εξήγηση των λόγων της απέναντι στην τοπική κοινή γνώμη, στην δήλωση ανεξαρτητοποίησης αναφέρει ότι «θα το κάνω όταν νιώσω εγώ έτοιμη κάνοντας ομολογουμένως την απαραίτητη αυτοκριτική που αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις». Και θα το κάνει, όπως υπογραμμίζει, ξεκάθαρα και με θάρρος.
Με την αναφορά της, εξάλλου, ότι «θα συνεχίσω με μεγαλύτερη ακόμα δύναμη από τη θέση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου τον αγώνα για ένα καλύτερο παρόν κι ένα ακόμα πιο όμορφο αύριο, δίχως δεύτερες σκέψεις καταγγέλλοντας υστερόβουλες πρακτικές…», αφήνει να εννοηθεί πως θα παραμείνει στον χώρο της αυτοδιοίκησης. Με ποιόν συνδυασμό άραγε θα την δούμε να κατέρχεται;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ