Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση στείρωσης, σήμανσης, εμβολιασμών και φροντίδας αδέσποτων σκύλων, η οποία διοργανώθηκε από 21 έως 26 Απριλίου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ΚΠΕ Φιλιππιάδας, από τον Δήμο Ζηρού και την Save a Greek Stray (SGS).
Κορυφαίοι κτηνίατροι, τους οποίους ο Δήμος Ζηρού ευχαριστεί ιδιαίτερα, στείρωσαν και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους – εντελώς δωρεάν – σε δεκάδες αδέσποτα σκυλιά. «Αξιοσημείωτη η προσέλευση συνδημοτών μας με σκυλιά που συχνάζουν στις γειτονιές τους, τους οποίους επίσης ευχαριστούμε θερμά», δηλώνει ο Χρήστος Γκάρτζιος, πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς και πρόληψης δημιουργίας νέων αδέσποτων ζώων.
«Στο πλαίσιο της δράσης – τονίζεται στην ανακοίνωσή του – έγινε ενημέρωση μαθητών από σχολεία της Φιλιππιάδας σχετικά με την ζωοφιλία και την διαχείριση των αδέσποτων ζώων, ενώ πολλοί συνδημότες και κάτοικοι του Δήμου μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παρακολούθησαν τις διαδικασίες στείρωσης και φροντίδας των ζώων.
Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα στείρωσης, εμβολιασμού και σήμανσης αδέσποτων σκύλων συνεχίζεται, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί η διοργάνωση νέας δράσης. Συμβάλουμε όλοι στην βελτίωση της καθημερινότητας για εμάς και τα ζώα συντροφιάς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ