Τα Αμπέλια Αμμοτόπου επισκέφτηκε η Δημοτική Αρχή για διάλογο με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία, μια κίνηση που περιλαμβάνει εδώ και δύο χρόνια τακτικές επισκέψεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.
Στην συνάντηση συμμετείχαν σε ένα ανοιχτό διάλογο, ο δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, οι αντιδήμαρχοι, Τεχνικών Έργων Σωτήρης Χρηστούλης, Καθαριότητας Γιώργος Μπουκουβάλας, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Παντελής Κωλέτσος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμμοτόπου Γιώργος Ξέρας, μέλη τoυ Συμβουλίου της Κοινότητας και κάτοικοι της περιοχής.
Τα μέλη της Δημοτικής Αρχής αναφέρθηκαν στα έργα και τις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν, καθώς και αυτά που προγραμματίζονται, τα οποία βρίσκονται σε απόλυτη ταύτιση με το Τοπικό Συμβούλιο και την τοπική κοινωνία. Μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν οι ασφαλτοστρώσεις που οδηγούν σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και αγροτικές καλλιέργειες, τα έργα εκσυγχρονισμού και βελτίωσης του δικτύου ύδρευσης, η νέα πιστοποιημένη παιδική χαρά, η συντήρηση της πλατείας, μικρά τεχνικά έργα και εργασίες καθημερινότητας, ενώ ολοκληρώθηκε η μελέτη αντιπλημμυρικών έργων ομβρίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ