Με αφορμή την ολοκλήρωση της τετράμηνης παράτασης του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας από τα αρμόδια υπουργεία, το αίτημα για την εκ νέου παράταση έθεσε στην συνεδρίαση (περασμένη Τετάρτη) του Διοικητικού Συμβούλιου της ΚΕΔΕ, ο δήμαρχος Αρταίων και μέλος της Χρήστος Τσιρογιάννης.
Ο κ. Τσιρογιάννης στην τοποθέτησή του ζήτησε την 4μηνη παράταση για τους εργαζόμενους του εν λόγω προγράμματος στο Δήμο Αρταίων από τα αρμόδια υπουργεία, το οποίο αίτημα έχει στείλει και γραπτώς προς το υπουργείο Εργασίας και το υπουργείο Εσωτερικών. Παράλληλα ζήτησε να εξεταστεί το θέμα ως επιτακτική ανάγκη, δηλαδή η επιπλέον παράταση του ήδη υφιστάμενου προγράμματος προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία και η παροχή των απαραίτητων υπηρεσιών προς τους δημότες της Άρτας, ενόψει και των αυξημένων αναγκών και της καλοκαιρινής περιόδου.
Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο ίδιος, πρόσθεσε: «Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος καλύπτουμε μέρος των μεγάλων αναγκών που προκύπτουν λόγω της υποστελέχωσης των υπηρεσιών μας και των αυξημένων υποχρεώσεων. Η επιπλέον παράταση θα ήταν για εμάς μεγάλη βοήθεια, διότι πρόκειται για σημαντικούς ανθρώπους που πραγματικά προσφέρουν έργο στο Δήμο μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ