Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βασίλης Τσίρκας συναντήθηκε με τους πρωτεργάτες των επιτυχιών της Α.Ε. Δόξας – Πύρρου Άρτας για να τους συγχαρεί για την άνοδο της ομάδας μπάσκετ ανδρών στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Γιώργο Μπίστα, το μέλος του ΔΣ Φάνη Λάιο και τον Αρχηγό της ομάδας μπάσκετ ανδρών, Δημήτρη Γυφτοκώστα.

Τονίστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αθλητικά σωματεία στις σημερινές δύσκολες συνθήκες και το ζήτημα της έλλειψης αθλητικών υποδομών, αλλά και η εγκατάλειψη από την πολιτεία των υποδομών που ήδη υπάρχουν.

Ο μαζικός ερασιτεχνικός αθλητισμός αποτελεί κρίσιμη αλυσίδα για τις τοπικές κοινωνίες και τη νεολαία, η οποία δεν πρέπει να σπάσει.

Δεν μπορεί να αποτελεί λύση ο αθλητισμός να βασίζεται μόνο σε χορηγούς και σταδιακά από κοινωνικό δικαίωμα να γίνεται πολυτέλεια για λίγους.

Βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό του ερασιτεχνικού αθλητισμού συνολικά, που δεν μπορεί να βασίζεται πάντα και μόνο στη δουλειά και τις θυσίες των διοικήσεων, των φιλάθλων και όσων τον στηρίζουν ανιδιοτελώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ