Η αυξημένη ζήτηση για την ακτογραμμή της Ηπείρου, αποτέλεσε την διαπίστωση της Περιφέρειας Ηπείρου από την συμμετοχή της για πρώτη φορά στην έκθεση της Αυστρίας με σκοπό την τουριστική της προβολή.
«Πολλοί είναι οι Αυστριακοί – τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση Τύπου – που επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές προορισμούς με κριτήρια την εύκολη πρόσβαση, την ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών και την ηρεμία. Ένας απ’ αυτούς είναι και η ακτογραμμή του Ιονίου. Σημαντικό πλεονέκτημα για την περιοχή μας αποτελεί η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Βιέννης με το αεροδρόμιο του Ακτίου που βάζει την Ήπειρο στη λίστα των προορισμών για Αυστριακούς.
Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας, όλοι οι Ελληνικοί προορισμοί βρίσκονται φέτος σε ανοδική τροχιά, με την Ήπειρο να κατοχυρώ- νει σταδιακά και σταθερά το δικό της κοινό στην αγορά (γεγονός που έγινε αισθητό και στην αγορά της Ουγγαρίας)».

Και στην Πολωνία
Η Περιφέρεια Ηπείρου, εξάλλου, συμμετείχε και στην διεθνή έκθεση τουρισμού «ITTF 2023» της Βαρσοβίας Πολωνίας, όπου στελέχη της συναντήθηκαν με επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς και δημοσιογράφους προβάλλοντας συνολικά το τουριστικό μας προϊόν.
Ενδιαφέρον, σύμφωνα με την Περιφέρεια, επιδείχθηκε από μεγάλο αριθμό μεμονωμένων επισκεπτών για τουρισμό και στις τέσσερις εποχές του χρόνου, ειδικά για τις εναλλακτικές του μορφές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ