Ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό εργαστήρι με τίτλο «Γονείς – παιδιά: Φροντί-ΖΩΝΤΑΣ τις σχέσεις μας» με γονείς μαθητών των δημοτικών σχολείων του νομού Άρτας μετά από αίτημα των Συλλόγων Γονέων και Εκπαιδευτικών προς το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας.
Στόχοι του ήταν: Να δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συνειδητοποιήσουν τις ανάγκες τις δικές τους και των παιδιών τους και από ποια πρόσωπα ή μέσα επηρεάζονται. Να συνειδητοποιήσουν πως ο τρόπος που επικοινωνούν μπορεί να διευκολύνει ή να περιορίζει τη σχέση που δημιουργούν με τα παιδιά τους. Πως να ενισχύουν την αυτοεκτίμηση των παιδιών τους.
Με ανακοίνωση Τύπου το εν λόγω Κέντρο ευχαριστεί τους γονείς για την συμμετοχή τους καθώς και την Πρωτοθμια Εκπαίδευση, τους διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους Γονέων των σχολείων του νομού για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση στην υλοποίηση της παρέμβασης.
Υπεύθυνες του εργαστηρίου ήταν τα στελέχη Πρόληψης Μαρία Μπακέλα Μαρία και Σπυριδούλα Φλώρου, κοινωνικοί λειτουργοί.
Όσοι γονείς – προστίθεται στην ανακοίνωση – ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε ομάδες γονέων με θέματα που τους απασχολούν στο μεγάλωμα των παιδιών, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στέλνοντας μήνυμα στο e-mail του Κ.Π.: kpnartas@gmail.com με τα στοιχεία τους (όνομα, τηλέφωνο, τάξη των παιδιών τους) ή να καλέσουν για πληροφορίες στο τηλέφωνο της Γραμματείας: 2681023126 καθημερινές και ώρες από 9 το πρωί έως 1 το μεσημέρι.
Υπογράφει ο επιστημονικός υπεύθυνος του
Κέντρου Θεόδωρος Οικονομίδης, παιδοψυχίατρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ