ΠΗΓΕ η Βίκυ Βασιλάκη – Μητρογεώργου (φωτο) στο Δημαρχείο όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη και με το που εξήλθε απ’ αυτό… έδρασαν αμέσως κάποιοι μέσω facebook.
Τα σχόλια που ανήρτησαν, σύμφωνα με τα όσα μάς μεταφέρονται, ήταν επιθετικά εναντίον της και ορισμένα υβριστικά, προσβάλλοντας την τιμή και την υπόληψη της καθ’ όλα αξιοπρεπούς πρώην δημοτικής συμβούλου. Χωρίς να γνωρίζουν καν το περιεχόμενο της συνομιλίας προέβησαν σε εντελώς αυθαίρετες και κακόβουλες αναφορές βγάζοντας από την κούτρα τους ό,τι τούς βόλευε για να χύσουν δηλητήριο.
Και τόκαναν για ποιά; Για την Βίκυ Βασιλάκη – Μητρογεώργου που όσες φορές κατήλθε υποψήφια δημοτική σύμβουλος εκλέγονταν πρώτη σε σταυρούς προτίμησης με τον συνδυασμό «Γέφυρα στο Μέλλον» του Γιάννη Παπαλέξη. Και τότε που αναδείχθηκε δήμαρχος και δύο φορές που ηττήθηκε. Τόκαναν για μια γυναίκα που χαίρει τις εκτιμήσεως και της αποδοχής της Αρτινής κοινωνίας, που στο πρόσωπό της δεν βλέπει κόμματα και παρατάξεις. Βλέπει μια μαχήτρια της ζωής με έντονα κοινωνικά χαρακτηριστικά που μόνιμη αγωνία της είναι να υπηρετήσει τον άνθρωπο, να καλύψει ανάγκες του, να σταθεί δίπλα στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα.
Φαίνεται ότι αυτό είναι που φοβίζει τους ανώνυμους κρυπτόμενους υβριστές της, οι οποίοι το μόνο που αποκαλύπτουν είναι η… σημαία της ίντριγκας, του παρασκηνίου, της παραπολιτικής και του σκότους. Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα νομίζουν ότι μπορούν να χειραγωγήσουν συνειδήσεις, να επηρεάσουν κόσμο, να επιβάλλουν τα «θέλω» τους.
Αν όντως η Βίκυ Βασιλάκη – Μητρογεώργου προσφύγει στη δικαιοσύνη, κάτι που όπως μαθαίνουμε σκέφτεται πολύ σοβαρά προκειμένου να αντιμετωπίσει τις εις βάρος της αναρτημένες χυδαιότητες και συκοφαντίες, θάχουν όλοι αυτοί το θάρρος και την γενναιότητα να τις υποστηρίξουν ενώπιον ακροαματικής διαδικασίας; Διότι αυτό που πληροφορούμαστε είναι πως έχουν κρατηθεί τα πάντα που λέχθηκαν μέσω facebook απ’ όσους αποφεύγουν να βάλουν από κάτω το ονοματάκι τους.
Και κάτι ακόμα για να γίνει ξεκάθαρο, επειδή έχουμε συζητήσει μαζί της, φιλοξενώντας μάλιστα σήμερα δήλωσή της, ύστερα από τον οχετό των ύβρεων. Δεν υπάρχει δημοτική παράταξη στον Δήμο Αρταίων που να μην την προσέγγισε για να κοσμήσει το ψηφοδέλτιό της, εκτός ίσως από την «Λαϊκή Συσπείρωση». Η ίδια συζητάει με όλες. Και με τον δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη που ηγείται του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία». Και το δικαίωμα αυτό δεν μπορεί να το στερήσει ουδείς. Όχι μόνο για την Βίκυ Βασιλάκη – Μητρογεώργου, αλλά για κανέναν που επιθυμεί να είναι υποψήφιος σύμβουλος στους συνδυασμούς που κατέρχονται. Κριτική είναι θεμιτό να γίνεται, αλλά με όρους πολιτικής και όχι με χυδαιολογίες, μαγκιές και εξυπνάδες.

Σε δήλωσή της προς τον “Τ” η Βίκυ Βασιλάκη – Μητρογεώργου ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος και με ποιον συνδυασμό.

Αναφέρει συγκεκριμένα: «Σε μια προεκλογική περίοδο όπου συγκροτούνται ψηφοδέλτια είναι φυσικό οι επικεφαλής να βρίσκονται σε εγρήγορση και σε αναζήτηση υποψηφίων.
Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα όλων των αυτοδιοικητικών παρατάξεων στο πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα εάν θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος και με ποιόν συνδυασμό. Φυσικά και θα το γνωστοποιήσω όταν θα αποφασίσω την κάθοδό μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Προς το παρόν δεν ισχύει τίποτα».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ