ΤΟΝ δικό της προεκλογικό αγώνα έχει ήδη ξεκινήσει η συμπατριώτισσά μας Παρασκευή Δούλη (φωτο), η οποία κατέρχεται ως υποψήφια βουλευτής στην Άρτα με το κόμμα «ΕΝΩΝΩ» με πρόεδρο τον Νίκο Μαυραγάνη.
Με την ειλικρίνεια που την διακρίνει, αλλά και την ευαισθησία της στα κοινωνικά θέματα, πάνω απ’ όλα, όπως άλλωστε υποστηρίζει και η ίδια, βάζει τον άνθρωπο και τις ηθικές αξίες αγωνιζόμενη για την επιστροφή τους. Προέρχεται από τον υγειονομικό χώρο κι απ’ ότι μάς ανέφερε σε συζήτηση που είχαμε μαζί της, δεν υπάρχει χωριό που να μην επισκεφθεί για να συζητήσει από κοντά με τους κατοίκους.
Σε δήλωσή της, αναφέρει: «Αισθάνομαι πολύ τυχερή που βρίσκομαι στον τόπο μου, στην Άρτα, κοντά στους Αρτινούς. Ως άνθρωπος και υποψήφια με το ΕΝΩΝΩ, βρίσκομαι δίπλα στους κατοίκους της Άρτας, αφουγκράζομαι τα προβλήματά τους, ακούω τις απορίες τους, συμμερίζομαι τις ανησυχίες τους και στέκομαι σύμμαχος στις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη μας! Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους, και τις πιο θερμές μου ευχές παντού! Ενώνουμε τους ανθρώπους, σταματάμε τον φόβο και δημιουργούμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και για τις επόμενες γενεές. Ένα μέλλον με επίκεντρο τον άνθρωπο, την επιστροφή των ηθικών αξιών, την δικαιοσύνη και την επίλυση κάθε προβλήματος!». Καλή επιτυχία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ