«Ξεκίνησε, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Στύλιου, η πίστωση στους λογαριασμούς των δικαιούχων των συνδεδεμένων ενισχύσεων φυτικής παραγωγής».
Όπως αναφέρει «καταβάλλονται ενισχύσεις που αφορούν, μεταξύ άλλων, τα πορτοκάλια χυμοποίησης, το βαμβάκι, τα μήλα, τα βρώσιμα όσπρια και τους καρπούς με κέλυφος.
Στο νομό της Άρτας 638 παραγωγοί λαμβάνουν συνολικά 338.000 ευρώ για την παράδοση πορτοκαλιών χυμοποίησης. Μάλιστα, το ποσό της ενίσχυσης διαμορφώνεται στα 58 ευρώ ανά στρέμμα.
Πέραν των πορτοκαλιών χυμοποίησης ενισχύσεις καταβάλλονται σε παραγωγούς της Άρτας και για τις ακόλουθες καλλιέργειες: βάμβακος, βρώσιμων οσπρίων, καρπών με κέλυφος, μήλων και σκληρού σίτου. Συνολικά 137 δικαιούχοι λαμβάνουν περισσότερα από 70.000 ευρώ. Ο τελικός αριθμός των δικαιούχων συνδεδεμένων ενισχύσεων στο νομό της Άρτας διαμορφώνεται στους 775, οι οποίοι θα δουν να πιστώνονται στον λογαριασμό τους συνολικό ποσό που ξεπερνά τα 410.000 ευρώ».
Με αφορμή την καταβολή των συνδεδεμένων ενισχύσεων στους δικαιούχους, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Άρτας ΝΔ, Γιώργος Στύλιος δήλωσε: «Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους γεωργούς μας, στηρίζουμε την ελληνική παραγωγή. Ενισχύουμε στην πράξη την βιωσιμότητα των ελληνικών προϊόντων και διασφαλίζουμε την επισιτιστική μας επάρκεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ