Τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, τέσσερα χρόνια διαρκούς μάχης να κρατήσουμε τη χώρα όρθια και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.
Σήμερα η Ελλάδα είναι πιο ισχυρή. Με σχέδιο και όραμα επιτύχαμε τον ταχύτερο ρυθμό δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας στην Ευρώπη. Με σταθερότητα και συνέπεια απέναντι σε αλλεπάλληλες κρίσεις, στηρίξαμε την κοινωνία. Με μια συνετή και εξωστρεφή οικονομική πολιτική αυξήσα- με μισθούς και συντάξεις, μειώσαμε πάνω από 50 φόρους και ελαφρύναμε τους πολίτες και τις επιχειρήσεις από συνολικές επιβαρύνσεις 7 δις ευρώ.
Έργο συνεχές και συλλογικό, στο οποίο συμμετείχα από θέσεις ευθύνης. Στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ως υφυπουργός συνέβαλα ουσιαστικά στην δημιουργία του ψηφιακού Κτηματολογίου. Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ψηφιοποιήσαμε τις διαδικασίες. Αποτέλεσμα: μειώσαμε στο μισό τους χρόνους αξιολόγησης και έκδοσης των αποτελεσμάτων των δράσεών μας και διπλασιάσαμε την απορροφητικότητα των ευρωπαϊκών πόρων. Μέσα σε 16 μήνες επισκέφθηκα πάνω από 20 πόλεις σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Άκουσα τα ζητήματά τους και παρουσίασα το σχέδιό μας για έναν σύγχρονο και ανταγωνιστικό πρωτογενή τομέα.
Ειδικότερα στην Άρτα, στηρίξαμε τους αγρότες μας με περισσότερα από 82 εκατ. ευρώ. Επενδύσαμε σε ουσιαστικές υποδομές, χρηματοδοτώντας 41 έργα. Για την παιδεία δημιουργήσαμε νέες δομές, όπως το Ειδικό Ενιαίο Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Άρτας και ενισχύσαμε το Δημόσιο ΙΕΚ με νέα τμήματα (ΕΚΑΒ). Προχωρήσαμε σε διορισμούς 100 εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Αυτή την τετραετία εργαστήκαμε συστηματικά για να ανακόψουμε την πορεία αποδυνάμωσης του τόπου μας. Εργαζόμαστε με σχέδιο, για να προσφέρουμε ασφαλή προοπτική και μέλλον στην Άρτα.
Τώρα, με τη ψήφο μας, καλούμαστε να κατοχυρώσουμε όλα όσα με δουλειά και αφοσίωση πετύχαμε. Και σ’ αυτή τη μάχη για την Ελλάδα και την πατρίδα μας, την Άρτα, θα είμαι στην πρώτη γραμμή. Στις εκλογές επιλέγουμε αυτοδύναμη Ελλάδα, αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Στις 21 Μαΐου αλλάζουμε το μέλλον μας, Μαζί! Ψηφίζουμε για μια Άρτα κέντρο παραγωγής, παιδείας, υπηρεσιών υγείας και πολιτισμού.
Ζούμε μαζί! Αγωνιζόμαστε μαζί! Στις 21 Μαΐου αλλάζουμε το μέλλον μαζί!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ