ΚΑΙ εκεί που νομίζαμε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την πρόσφατη επίσκεψή του στα Ιωάννινα, τις συναντήσεις που είχε, τα εγκαίνια που πραγματοποίησε σε νέα μονάδα της γαλακτοβιομηχανίας «ΗΠΕΙΡΟΣ» και την συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Du Lac, κάλυψε προεκλογικά την Περιφέρειά μας, ξαφνικά προκύπτει η είδηση ότι έρχεται και στην Άρτα.
Την προεκλογική του εκστρατεία στο νομό θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 8 Μαΐου, 13 ημέρες δηλαδή πριν την προσέλευση στις κάλπες, γεγονός που δημιουργεί διάφορες σκέψεις. Γιατί αλήθεια επιλέγεται η Άρτα από τη στιγμή που η περιοδεία στα Ιωάννινα προσέλαβε πανηπειρωτικό χαρακτήρα; Προς τούτο υπάρχουν διάφορα σχόλια που κυκλοφορούν. Και πρώτα απ’ όλα ότι τα δημοσκοπικά ευρήματα που αφορούν το νομό μας, σύμφωνα με όσα λέγονται και ακούγονται, δείχνουν μια κάποια αποσυσπείρωση στο κυβερνών κόμμα. Στόχος επομένως είναι με την εμφάνισή του να ανατρέψει αυτό το εν πολλοίς δυσμενές κλίμα.
Αν ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του ακούσουμε να επαναλαμβάνει «η ΝΔ πρώτη και στο νομό Άρτας», κάτι που επιμένουν να τονίζουν και τα τοπικά στελέχη μηδέ εξαιρουμένων των υποψηφίων βουλευτών, μπορεί να ερμηνευθεί και ως παραδοχή των όσων λέγονται περί των αρνητικών δημοσκοπικών ευρημάτων.
Θυμίζουμε ότι στις αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, ακόμα και στις εκλογές του 2019 όταν σχεδόν όλη η Ελλάδα βάφτηκε μπλε, πρώτο κόμμα στο νομό ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως προφανώς θα υπαγορεύεται και από το επικοινωνιακό επιτελείο, έρχεται για να ανατρέψει την εις βάρος της ΝΔ διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του οποίου υπενθυμίζεται ότι κατάγεται από το Αθαμάνιο. Αν θα αναφερθεί σ’ αυτό ή όχι και πώς θα το διαχειριστεί παραμένει άγνωστο.
Ο χώρος στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ δεν έχει καθοριστεί ακόμα κι απ’ ότι πληροφορούμαστε εξετάζονται διάφορα σενάρια. Είτε να επιλεγεί πλατεία, είτε το Κλειστό Γυμναστήριο, είτε κλειστή αίθουσα όπως ας πούμε του «ΣΚΟΥΦΑ» με video wall και μικροφωνικές στην πλατεία, όπου θα μπορεί να έχει πρόσβαση το ακροατήριο.
Σε κάθε περίπτωση πάντως η ομιλία του κ. Μητσοτάκη, που λέγεται ότι θα προσλάβει πανηπειρωτικό χαρακτήρα, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ