Με ομιλητές την Λουΐζα Γκίκα, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ηπείρου και τον Αντώνη Δραγανίγο, μέλος του Κεντρικού Συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έκλεισε την περασμένη Παρασκευή στην Άρτα ο πρώτος κύκλος συγκεντρώσεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Ήπειρο.
Σε ανακοίνωση Τύπου που εκδόθηκε από το εν λόγω κόμμα, τονίζεται: «Η ελπιδοφόρα αυτή συγκέντρωση αποτελεί την απαρχή της προεκλογικής δουλειάς της τοπικής επιτροπής. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Άρτα.
Στην συγκέντρωση παραβρέθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος της “Αριστερής Παρέμβασης στην Ήπειρο” Ζώης Γαλατάς, ο οποίος στην τοποθέτησή του κάλεσε σε εκλογική ενίσχυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η οποία – όπως είπε – αποτελεί τον βραχίονα και την εγγύηση της κοινής παρέμβασης των μαχόμενων δυνάμεων που συγκρούονται με την κυρίαρχη πολιτική σε επίπεδο περιφέρειας Ηπείρου.
Μετά από τις τοποθετήσεις των παρευρισκόμενων που συμμετείχαν στην συγκέντρωση, οι ομιλητές έκλεισαν την πολιτική εκδήλωση καλώντας σε εκλογική ενίσχυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να γίνει η αντισυστημική οργή δύναμη ανατροπής με πολύ πιο ισχυρή την αντικαπιταλιστική αριστερά την επόμενη των εκλογών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ