Ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις η έκθεση ζωγραφικής του Αλέξανδρου Τσιούρη στην Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας.
Τόσο κάτοικοι όσο και μαθητές σχολείων, επισκέφθηκαν την έκθεση του εικαστικού και εκπαιδευτικού καλλιτεχνικών, ο οποίος μέσα από τα έργα του θέλησε να δώσει μία ματιά στη βιωματική εμπειρία του με τον τόπο που ζει και δρα τα τελευταία 15 χρόνια.
Με φόντο σημεία της Άρτας, ο Αλέξανδρος Τσιούρης μέσω της φυσικής επαφής του με αυτά στο πλαίσιο εκδρομών, ωρών ξεκούρασης αλλά και διασκέδασης με φίλους, απέδωσε στα έργα του τόσο τη φυσική ομορφιά της πόλης μας, όσο και την ηρεμία που την διέπει. Καθημερινά σκηνικά που φαντάζουν απλά, πυροδοτούν την δημιουργική διάθεση του καλλιτέχνη, φέρνοντας στην περιοχή μας μια ακόμη σπουδαία έκθεση.
Επισκεπτόμενος την έκθεση ο δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, τόνισε «Ήταν μια πραγματικά εκπληκτική έκθεση, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αλέξανδρο για την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας και στην δυνατότητα που έδωσε σε μικρούς και μεγάλους, να δουν από κοντά αυτή την καταπληκτική δουλειά, το πώς δηλαδή αποτυπώθηκαν σημεία της πόλης μας τόσο παραστατικά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ