Ακόμη δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε και να το αποδεχτούμε. Οι λέξεις αντιστέκονται. Κάνουν έναν κόμπο στον λαιμό. Θολώνουν τη ματιά.
Η Λένα έφυγε. Χάσαμε τη Λένα. Η Λένα Αρτέμη, η ξεχωριστή συνάδελφος και Δασκάλα, η δυνατή, η ζωντανή, η όρθια και γενναία, η αισιόδοξη, καρτερική και χαμογελαστή, ευαίσθητη, αξιοπρεπής και ανθρώπινη, μαχητική, στοχαστική και δημιουργική, δεν είναι πια κοντά μας. Θα την ψάχνουμε, όσος καιρός κι αν έχει περάσει που έχει φύγει. Την ψάχνουμε ήδη από το πρώτο λεπτό που έχει φύγει.
Η αλήθεια είναι, όμως, πως ποτέ δεν θα φύγει από το σχολείο μας. Θα τριγυρίζει εκεί, θα μπλέκεται μαζί μας. Πάντα εκεί. Θα έρχεται κρατώντας τα βιβλία της σαν μικρά ποιήματα που δεν πρόφτασε να τα μάθει απ’ έξω.
Γιατί οι αγαπημένοι μας δεν πεθαίνουν ποτέ. Ζουν μαζί μας , όσο τους θυμόμαστε και τους αγαπάμε. Και η Λένα μας είναι πάντα μέσα στην καρδιά μας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια της Λένας για τον ψηφιακό εξοπλισμό, που δώρισαν στο σχολείο στη μνήμη της. Θα τοποθετηθεί στην αίθουσα προβολών του σχολείου μας και θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο.
4o Γενικό Λύκειο Άρτας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ