Το Οικοτροφείο «Αίολος» στα Αμπέλια Αμμοτόπου και εν συνεχεία τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Άρτας «Αγία Θεοδώρα», που εδρεύει στο Πουρνάρι Πέτα, επισκέφτηκαν μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας προκειμένου να δωρίσουν μέρος των εσόδων της θεατρικής παράστασης «Συνέβη και του χρόνου» της θεατρικής ομάδας «Υπόθεσις 19».
«Το Οικοτροφείο -σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση- αποτελεί Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, υψηλού βαθμού φροντίδας, στο οποίο φιλοξενούνται για διαβίωση, θεραπεία και υποστήριξη άτομα με νοητική υστέρηση και δευτερογενείς ψυχικές διαταραχές.
Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Άρτας “Αγία Θεοδώρα”, είναι Φορέας Παροχής Υπηρεσιών Δευτεροβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας, από τον οποίο ωφελούνται άτομα με νοητική υστέρηση και σύνδρομο DOWΝ και των δύο φύλων. Κατά την επίσκεψή μας, οι υπεύθυνοι μάς υποδέχτηκαν και μάς ενημέρωσαν για το έργο τους και την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά και μας ευχαρίστησαν για τη δωρεά μας. Από την πλευρά μας εξήραμε το αξιοθαύμαστο έργο τους και υποσχεθήκαμε ότι και μελλοντικά θα στηρίξουμε τις προσπάθειες και τις δράσεις τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ