Υλικοτεχνικό εξοπλισμό για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας προσέφερε η τοπική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων.
Συγκεκριμένα προσέφερε: έξι φακούς, δώδεκα ασυρμάτους ισχύος 8 w, γάντια μηχανής για το σύνολο των ομάδων ΔΙΑΣ και «Ζ», εξοπλισμό για την διμοιρία υποστήριξης, την ΟΠΚΕ και το γραφείο εκπαίδευσης, καθώς και όργανα για το γυμναστήριο που βρίσκεται στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας. Η αγορά τους έγινε με χρήματα που προήλθαν από τα έσοδα του ετήσιου χορού της.
Τα υλικά παρελήφθησαν από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, αστυνομικό διευθυντή Βασίλειο Λαγό, ο οποίος ευχαρίστησε και συνεχάρη την Ένωση για την προσφορά της.
«Θα θέλαμε – τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση – να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά όλους τους χορηγούς και τους δωροθέτες, διότι με την συμμετοχή, τη στήριξη, την προσφορά και τις ευγενικές χορηγίες τους, έγιναν αρωγοί στην καθημερινή μας προσπάθεια στη μάχη κατά του εγκλήματος, με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών».

Υπογράφουν ο πρόεδρος της Ένωσης Δημήτριος Αποτόρης και ο γενικός γραμματέας Σωτήριος Σγώρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ