ΑΠΟ τα 35 ονόματα που έδωσε στη δημοσιότητα η επικεφαλής της «Δημοτικής Αναγέννησης» Τζένη Ταπραντζή, τα οποία «συμπορεύονται» με τον εν λόγω συνδυασμό, παρατηρούμε ότι αρκετά προέρχονται από το τοπικό ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα ορισμένα είναι μέλη της ΝΕ, όπως για παράδειγμα ο Νίκος Νικολάου και ο Γιώργος Θωμάς, ενώ στέλεχος του κόμματος είναι και ο Θωμάς Ρίζος. Απ’ ότι εν τω μεταξύ μάς μεταφέρουν πηγές που γνωρίζουν καλά την ανθρωπογεωγραφία του κόμματος, στους τρεις προστίθενται άλλοι επτά με οκτώ που πρόσκεινται στο ίδιο κόμμα.
Είναι αρκετοί που υποστηρίζουν ότι επιχειρείται μια κίνηση εκ των έσω ώστε το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ να πιεστεί προς την κατεύθυνση στήριξης της «Δημοτικής Αναγέννησης», η οποία θυμίζουμε πως στις προηγούμενες εκλογές κατήλθε με τη «σημαία» του ΣΥΡΙΖΑ.
Αν όμως δεν συμβεί κάτι τέτοιο και υποδείξει δικό του υποψήφιο δήμαρχο, το ερώτημα που προκύπτει είναι ποια στάση θα κρατήσουν όλοι αυτοί που υπογράφουν την συμπόρευση με την Τζένη Ταπραντζή.
Είναι γεγονός ότι η ΝΕ ΠΑΣΟΚ βραδυπορεί και περίπου φαίνεται ωσάν με τις διαρροές ένθεν κακείθεν να χάνει τον έλεγχο. Και θα είναι νομίζουμε πολιτική δυστυχία αν αναγκαστεί εκών άκων να συρθεί σε αποφάσεις που τουλάχιστον δεν θα είναι αποδεκτές από την πλειοψηφία των μελών και φίλων του. Διόλου απίθανο τότε να μη χρειαστεί να τους πει το κόμμα αλλά να οδηγηθούν από μόνοι τους στην κάλπη για επιλογή ψήφου «κατά συνείδηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ