Το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, είναι ο πολιτικός φορέας που πρώτος ζήτησε να θωρακιστεί η Δημοκρατία μας, απέναντι σε εγκληματικά μορφώματα, που φοράνε την προβιά των πολιτικών κομμάτων.
Με τόλμη και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ελληνική κοινωνία, ζητήσαμε ο πολιτικός κόσμος της χώρας, τόσο σε θεσμικό πλαίσιο, όσο και στο επίπεδο των πολιτών, να σταθεί απέναντι σε τέτοιες προσπάθειες και μάλιστα είμαστε το μόνο κόμμα, όπου σε κοινοβουλευτικό επίπεδο σταθερά, στηρίξαμε χωρίς υπεκφυγές όσες προσπάθειες ξεκίνησαν με τον σκοπό αυτόν.
Και σήμερα, έχουμε υπεύθυνη στάση και γενναίο πολιτικό λόγο… Παρόλα αυτά, οφείλουμε να υπερασπιστούμε και τα αυτονόητα στα πράγματα της καθημερινότητας. Η στάση του πολιτικού κόσμου απέναντι στα ναζιστικά μορφώματα, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δίνουμε έμφαση και στα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει η μέση ελληνική οικογένεια, τα οποία έρχονται σε αντίφαση με την ωραιοποιημένη εικόνα που η κυβέρνηση θέλει να παρουσιάσει… Και επισημαίνουμε ότι το καλάθι της νοικοκυράς, είναι ένα αποτέλεσμα της φτωχοποίησης της ελληνικής οικογένειας. Η ακρίβεια και ο πληθωρισμός τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και η αγορά δεν έχει κανέναν έλεγχο, προκειμένου να προστατεύσει τους καταναλωτές, ακόμη και στις αγορές τους την διάρκεια των εορτών του Πάσχα.
Είναι θλιβερό ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον πολίτη, προβάλλοντας την πολιτική κρίση του κόμματος Κασιδιάρη. Όμως η σωστή πολιτική στάση, είναι ο διαχωρισμός των καταστάσεων, η υπεύθυνη στάση απέναντι σε όλα τα προβλήματα και βέβαια η έντιμη θέση απέναντι στον πολίτη και το πορτοφόλι του… Και καλώς ή κακώς αυτά τα χαρακτηριστικά μόνο το ΠΑΣΟΚ τα έχει επιδείξει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ