Την υποψηφιότητα δημάρχου στον Δήμο Κεντρ. Τζουμέρκων ανακοίνωσε ο Νικόλαος Τζουμάκας, ο οποίος κατέρχεται με το σύνθημα πως «στο επίκεντρο θα είναι πρώτα ο δημότης».
Αναφέρει: «Αγαπητοί συμπολίτες μου, είμαι ο Νικόλας Τζουμάκας, είμαι 44 ετών και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Είμαι παντρεμένος με την Αλίκη Θεοχάρη και έχουμε 2 παιδιά, την Μαριάννα και τον Αλέξανδρο.
Ύστερα από ώριμη σκέψη επέλεξα τα τελευταία χρόνια να ζήσω στον τόπο μου και να προσπαθήσω να υλοποιήσω όσα έχω οραματιστεί επειδή πίστευα και πιστεύω στην προοπτική του.
Όλοι εμείς που ζούμε στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, εργαζόμαστε και δημιουργούμε ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον.
Όλοι όσοι με ξέρετε γνωρίζετε ήδη την αγάπη μου για την τοπική αυτοδιοίκηση και την όρεξη μου για δουλειά. Σήμερα, σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε την προοπτική αυτή, πραγματικότητα. Όλοι μαζί και ο καθένας από το δικό του μετερίζι θα προσπαθήσουμε να συνθέσουμε μια δυνατή ομάδα που με όρεξη και αγάπη θα κάνει τη διαφορά. Να σκεφτούμε μαζί όλα εκείνα τα μικρά και τα μεγάλα που κάπου είδαμε ή κάποτε ονειρευτήκαμε ότι μπορούν να κάνουν τη ζωή στον Δήμο μας καλύτερη και τα Τζουμέρκα αξιοζήλευτα. Τίποτα δεν είναι εύκολο και χρειάζεται σκληρή δουλειά αλλά πάντα στο τέλος οι δυνατές ομάδες είναι αυτές που γράφουν ιστορία.
Ελάτε να υποστηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την όμορφη και έντιμη προσπάθεια. Σας καλώ να βοηθήσετε όλοι ώστε να εξελίξουμε το Δήμο μας. Να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ κοινωνίας των πολιτών και τοπικής αυτοδιοίκησης.
Σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν προσιτό Δήμο για όλους όπου το επίκεντρο θα είναι πρώτα ο δημότης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ