ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ συστήματος τηλεελέγχου – τηλεχειρισμού και τον έλεγχο διαρροών του δικτύου ύδρευσης, προβλέπεται μέσω του έργου που δημοπρατεί ο Δήμος Νικ. Σκουφά, το οποίο χρηματοδοτείται μέσω επενδυτικού δανείου που χορηγείται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και αποπληρώνεται από πόρους του ΠΔΕ (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) του υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης». Στόχος του έργου είναι η ορθολογική διαχείριση και εξοικονόμηση νερού του δικτύου του Συνδέσμου Ύδρευσης Πεδινών και Ημιορεινών Δήμων νομού Άρτας, πρόεδρος του οποίου είναι η δήμαρχος Νικ. Σκουφά Ροζίνα Βαβέτση.
Η χρηματοδότηση ανέρχεται στο ποσό των 2 εκατ. ευρώ (με τον ΦΠΑ), με τον ανάδοχο που θα το αναλάβει να υποχρεούται προς παράδοσή του σε 14 μήνες, από τους οποίους οι τρεις δίνονται για την τεκμηρίωση και δοκιμαστική λειτουργία του όλου συστήματος.
Πιο αναλυτικά προβλέπονται τα εξής: Εγκατάσταση Τοπικών Σταθμών Ελέγχων (συνολικά 43) για παροχή και πίεση του νερού σε δεξαμενές, αντλιοστάσια και φρεάτια του υδραγωγείου. Για την παρακολούθηση, τον τηλεέλεγχο και τηλεχειρισμό των λειτουργικών παραμέτρων του εξωτερικού υδραγωγείου. Προμήθεια και εγκατάσταση μετρητών ενέργειας και ρυθμιστών στροφών για τον έλεγχο και την εξοικονόμηση ενέργειας των αντλιοστασίων ύδρευσης. Κι ακόμα δημιουργία Κεντρικού Σταθμού Ελέγχου για την συλλογή, τον τηλεέλεγχο και τον τηλεχειρισμό του δικτύου που θα εγκατασταθεί στα κεντρικά γραφεία του Συνδέσμου στην πόλη της Άρτας.
Καταληκτική ημερομηνία προσφορών έχει οριστεί η 23η Μαΐου, ημέρα Τρίτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ