Τους υποψηφίους βουλευτές του στην Άρτα παρουσιάζει το ΜέΡΑ25, δίνοντας σύντομα βιογραφικά, ενώ παράλληλα αναφέρεται και στην δυναμική παρέμβασή τους με την οποία διακρίνονται στην τοπική κοινωνία για θέματα πολιτικής, πολιτισμού, συνδικαλισμού κλπ.
«Η εκλογική συνεργασία του ΜέΡΑ25 με την Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά και πλήθος ανένταχτων της αριστεράς και των κινημάτων – τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση – έλαβε σάρκα και οστά με την σύσταση και συνεδρίαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής και την ανακοίνωση ενός μεγά- λου μέρους των υποψηφίων βουλευτών σ’ όλη τη χώρα, σε ειδική συνεδρί- αση στην Αθήνα στις 8 Απριλίου, με την παρουσία του Γιάνη Βαρουφάκη.
Όσοι και όσες απαρτίζουν τη Κεντρική Εκλογική Επιτροπή του συμμαχικού αυτού σχήματος, είναι άνθρωποι με διαδρομή στα κινήματα, στον αγώνα για τα δικαιώματα, στο πεδίο των ιδεών και του πολιτισμού, σε κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους και δράσεις, άνθρωποι που με συνέπεια τίμησαν το ΟΧΙ του ελληνικού λαού, γυρίζοντας την πλάτη στην μνημονιακή υποταγή. Στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή του “ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη” συμμετέχει από την περιοχή μας η Λίτσα Κιτσαντά».
Υποψήφιοι βουλευτές στο νομό μας είναι οι εξής: Ελένη Θεοδώρου, ιστορικός, MSc Βυζαντινής Ιστορίας, καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης επί 32 χρόνια. Έχει τέσσερα παιδιά και μια εγγονή και με ενεργό δράση στον χώρο της οικολογίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του πολιτισμού. Συμμετέχει στα κοινά εδώ και χρόνια μέσω της Διεθνούς Αμνηστίας, των Γιατρών χωρίς σύνορα, των εθελοντών αιμοδοτών και των Πολιτιστικών Συλλόγων «Σκουφά», «Μακρυγιάννη» και «Αϊ Μάρκος» Μελισσουργιωτών. Διδάσκει και αρθρογραφεί.
Σταύρος Πιστιώλης, λογιστής.
Λουΐζα Σκούρα, αγρονόμος – τοπογράφος μηχανικός, MSc και υποψήφια διδάκτωρ στην Αρχιτεκτονική Σχολή του ΕΜΠ. Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, της Κεντρικής Επιτροπής και Τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του ΜέΡΑ25. Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Πρέβεζας και Λευκάδας. Έχει δύο κόρες. Ασχολείται ενεργά με τα κινήματα, την τοπική αυτοδιοίκηση, το περιβάλλον, την πολιτιστική κληρονομιά, τα εργασιακά δικαι- ώματα και τον αγροτικό τομέα.
Δημήτρης Σταμούλης, εκπαιδευτικός – φιλόλογος με ενεργή παρουσία στην Αριστερά και στα κινήματα (κύρια στο εκπαιδευτικό και δημοσιοϋπαλληλικό). Διετέλεσε πρόεδρος ΕΛΜΕ Άρτας και μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος Άρ- τας της ΑΔΕΔΥ.
Στην ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 Άρτας, τονίζεται, εξάλλου: «Η Ελένη, ο Σταύρος, η Λουΐζα και ο Δημήτρης συμμετέχουν εδώ και χρόνια στα κοινά αυτού του τόπου, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Στον συνδικαλιστικό και αυτοδιοικητικό χώρο, σε κινηματικές πρωτοβουλίες και δράσεις, σε πολιτιστικό επίπεδο με συνεχείς παρεμβάσεις και εμφανίσεις.
Είναι άνθρωποι γνωστοί για την ανιδιοτελή προσφορά και την ακεραιότητά τους και έχουν ενωθεί κάτω από την κοινή πεποίθηση ότι στη Βουλή που θα προκύψει από τις προσεχείς εκλογές, είναι απολύτως αναγκαία μια μεγάλη, μαχητική και ανυπότακτη πολιτική δύναμη, που θα σταθεί στο πλευ-ρό του δοκιμαζόμενου λαού και της νέας γενιάς. Μιας πολιτικής δύναμης που θα βάλει τέλος στην καταστροφική κυβερνητική πολιτική και θα χαλάσει την αριθμητική της μνημονιακής συναίνεσης, παλεύοντας για την Πρώτη Φο-ρά Ρήξη. Γιατί όλα μπορούν να είναι αλλιώς. Καλούμε όλους τους πολίτες του νομού Άρτας να τους στηρίξει με την ψήφο του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ