ΣΤΗΝ Άρτα είχε γίνει πολύ μεγάλη συζήτηση για το ποιός θα είναι υποψήφιος βουλευτής Άρτας, ο Ντίνος Παπαδημητρίου ή ο Ευστάθιος Γιαννούλης; Και οι δύο πάντως μιλούσαν με σιγουριά για την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο.
Όλα αυτά ώσπου ανακοινώθηκε η περιοδεία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Τετάρτη 5 Απριλίου στα Ιωάννινα. Μαθαίνουμε ότι ο Ντίνος Παπαδημητρίου τρεις μέρες πριν, Δευτέρα 3 του μηνός, έλαβε τηλεφώνημα από την κεντρική διοίκηση του κόμματος, με το οποίο επιβεβαιώθηκε η κάθοδός του ως υποψήφιος βουλευτής Άρτας και φυσικά ότι προσκαλείται να παρευρεθεί στην κομματική εκδήλωση στα Ιωάννινα.
Εκεί ήταν που ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με όλους τους υποψηφίους βουλευτές των τεσσάρων νομών της Ηπείρου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει φωτογράφηση του καθενός ξεχωριστά μαζί του. Η εντολή που, όπως πληροφορούμαστε, δόθηκε ήταν να μην τραβήξει κανείς φωτογραφία με κινητό και πως το έργο αυτό θα αναλάμβανε ο προσωπικός του φωτογράφος. Όπως και έγινε.
Ως εκ τούτου η φωτογραφία έχει τη δική της ιστορία, που αν μη τι άλλο καταχωρείται στο πολιτικό αρχείο του Ντίνου Παπαδημητρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ