Τα “Μαύρα ΓΕΝΕΘΛΙΑ” του Αρτινού συγγραφέα Κώστα Σταύρου, που κέρδισαν το κοινό των Ιωαννίνων ανεβαίνουν επί σκηνής και στην Άρτα.
Η ανατρεπτική καθαρόαιμη μαύρη κωμωδία, έρχεται μόνο για δύο παραστάσεις την Παρασκευή και το Σάββατο 21 και 22 Απριλίου στην αίθουσα του Συλλόγου Σκουφάς, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κατσάνου, ώρα 9 το βράδυ.
Ο συντοπίτης μας, Κώστας Σταύρου, με το μοναδικό του ταλέντο επιστρέφει και αυτή τη φορά καταπιάνεται με τις φοβίες και τις εμμονές, ξορκίζοντας το θάνατο σε ένα έργο δυνατό και ιδιαίτερο που προσφέρει έντονες συγκινήσεις και πολύ, πολύ γέλιο.
Ο Κώστας κατά φαντασία ασθενής θεωρεί ότι θα πεθάνει την ημέρα των γενεθλίων του, κλείνοντας τα 50 του χρόνια γιατί έτσι συνέβη στον θείο του, όταν εκείνος ήταν ακόμα παιδί. Είναι λοιπόν μόνος στο σπίτι, περιμένοντας την μοιραία συνάντηση με τον Χάρο, όταν έρχεται ο κουμπάρος του… που παίζει με τον πόνο του. Τους δύο ρόλους ενσαρκώνουν οι Γιάννης Χουλιάρας και Δημήτρης Κατσάνος.
Όλες οι παραστάσεις που ανέβηκαν έως τώρα στα Ιωάννινα ήταν sold out, πράγμα καθόλου τυχαίο, γιατί ο Κώστας Σταύρου έχει τον τρόπο να γράφει σκαλίζοντας πάντα τις πιο ευαίσθητες χορδές της ανθρώπινης ύπαρξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ