Με καλοκουρδισμένο ρολόι μοιάζει η οργάνωση του ΚΚΕ, η οποία είναι σαν έτοιμη από καιρό να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις έναντι των μεγάλων γεγονότων. Μηδέ εξαιρουμένων και των εκλογικών αναμετρήσεων.
Ένδειξη, μεταξύ άλλων, αποτελεί η προετοιμασία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, ενόψει των οποίων μαθαίνουμε ότι έχει οριστικοποιηθεί το όνομα του κεντρικού ομιλητή στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Άρτα. Θα είναι ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος που τίθεται επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Η συγκέντρωση θα γίνει την Δευτέρα 15 Μαΐου και ο χώρος θα επιλεγεί ανάλογα με τις προβλέψεις των καιρικών φαινομένων. Λαμβάνονται όλα υπόψη.
Ο Θανάσης Παφίλης γεννήθηκε το 1954 στο χωριό Πίτσιο Φθιώτιδας, νομό στον οποίο πρωτοεκλέχθηκε βουλευτής το 1989 και είναι απόφοιτος Νομικής Σχολής του ΑΠΘ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης).
Στην Άρτα έχει έρθει πολλές φορές και μεταξύ των άλλων μίλησε σε φεστιβάλ της τοπικής ΚΝΕ, αλλά και σε προεκλογικές συγκεντρώσεις. Έχει να πει πολλά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ