ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ αναγνώστες μας για τους επισκέπτες που πέρασαν το Πάσχα στην Κορωνησία στον ξενώνα της Γεωργίας Πατέντα, διατύπωσαν μια απορία. «Μα καλά… με ψάρια την έβγαλαν;».
Την ίδια απορία είχαμε και μεις όταν μιλήσαμε με την πρόεδρο Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Άρτας, την οποία μεταφέραμε για να μάς τη λύσει. «Όχι – είπε – δεν τρώνε ψάρια, τα οποία βεβαίως προτιμούν τις άλλες περιόδους. Όταν κλείνονται τα δωμάτια οι φιλοξενούμενοί μας ρωτούν που θα μπορού- σαν να πάνε επί παραδείγματι για αρνί της σούβλας. Εμείς συνεργαζόμαστε με διάφορες ταβέρνες του νομού, τις οποίες συστήνουμε, δίνουμε πληροφορίες για αποστά- σεις, διαδρομές αλλά και απαντήσεις σ’ ότι μάς ρωτούν κι αυτοί αποφασίζουν. Έχουν επιλέξει φερ’ ειπείν το Κρυονέρι, άλλα χωριά, ακόμα και τον Καταρράκτη όπου υπάρχει ξενοδοχείο με πολύ καλό φαγητό. Και αμνοερίφια της σούβλας. Τα κλείνουμε όλα εμείς».
Άσχημα είναι να διαμένεις στον επίγειο παράδεισο της Κορωνησίας και να τον συνδυάζεις με αποδράσεις στα όμορφα χωριά των Τζουμέρκων; Ξέρουν να ζουν οι άνθρωποι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ