ΤΟ μισό υπουργικό συμβούλιο συνόδευσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην περιοδεία που έκανε την περασμένη Τετάρτη στα Ιωάννινα, ο οποίος απ’ ότι όλα δείχνουν μάλλον είναι πολύ δύσκολο να τον δούμε να έρχεται προεκλογικά στην Άρτα.
Από τους υπουργούς και υφυπουργούς τρεις έκαναν στάση στην Πρέβεζα και δύο στην Άρτα. Στον γειτονικό νομό βρέθηκαν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και στην Άρτα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς και ο Αρτινός υφυπουργός του ίδιου υπουργείου Γιώργος Στύλιος. Εν τω μεταξύ στην Πρέβεζα προκειμένου να ενημερωθούν για τις κυβερνητικές παρεμβάσεις στους τομείς πολιτισμού, τουρισμού και αθλητισμού προσκλήθηκαν και εκπρόσωποι φορέων της Άρτας, μηδέ εξαιρουμένων των Πολιτιστικών Συλλόγων. Μεταξύ των άλλων στην πρόσκληση ανταποκρίθηκε και η πρόεδρος του Συλλόγου «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ» Μιμίκα Αξιώτη (φωτο).
Για ποιό λόγο την μνημονεύουμε ιδιαιτέρως; Διότι ήταν η μόνη που άστραψε και βρόντηξε όταν κατά την παρουσίαση των έργων από τους κυβερνητικούς εκπροσώπους δεν ακούστηκε καν η λέξη Άρτα. Μωρέ τάπε η πρόεδρος από την καλή και από την ανάποδη. Καθόλου δεν χαρίστηκε εκπροσωπώντας επάξια το νομό. Σκέτη… Μπουμπουλίνα. Τούς χάλασε τη… σούπα. Όμως τον «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ» εκπροσωπούσε. Όχι κάναν τυχαίο! Της βγάζουμε το καπέλο.
Τί επακριβώς είπε στο επόμενο φύλλο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ