Ο πρωθυπουργός προκήρυξε τις εθνικές εκλογές για την 21η Μαϊου 2023, οπότε ο ελληνικός λαός καλείται να δώσει το μήνυμά του στις κάλπες.
Εμείς, από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, όπως εδώ και πολλούς μήνες, δηλώνουμε εκ νέου την ετοιμότητά μας για την ύψιστη πολιτική μάχη, με σοβαρότητα, με προτάσεις και θέσεις και το κυριότερο χωρίς στείρα συνθήματα και πολιτική τοξικότητα.
Ακόμα και στην περίοδο αυτή, όπου η πολιτική περνάει μια κρίση απαξίωσης εξαιτίας της έλλειψης εμπιστοσύνης των πολιτών στην λειτουργία του κράτους, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, είναι το μοναδικό κόμμα το οποίο έρχεται να συνεισφέρει στον πολιτικό διάλογο προτείνοντας λύσεις πολιτικών συνεργασιών για την αντιμετώπιση πιθανής ακυβερνησίας, οι οποίες ερείδονται στο Σύνταγμα και την πολιτική ιστορία αυτού του τόπου.
Είμαστε το μόνο κόμμα, το οποίο δεν φοβάται τις αλλαγές, ούτε κρύβεται πίσω από την ιστορία του. Στεκόμαστε γενναία μπροστά στις εξελίξεις με τεκμηριωμέ- νες απόψεις, πρόγραμμα και το κυριότερο με αντίληψη για τις ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής και ευρωπαϊκής κοινωνίας.
Εύχομαι στους συνυποψηφίους μου καλή δύναμη στον προεκλογικό τους αγώνα, με εκτίμηση και εγκαρδιότητα και στον Αρτινό λαό να μπορέσει να επιλέξει τους ανθρώπους που αξίζουν, το κόμμα που πραγματικά συμφέρει την πατρίδα μας, για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.
*Η Χριστίνα Μαρέτη είναι φαρμακοποιός, υποψήφια βουλευτής Άρτας ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ