ΣΤΟ πλαίσιο του «Δρόμου του Γιοφυριού» ο Δήμος Αρταίων καθιέρωσε και την απονομή βραβείων σε συμπολίτες μας με προσφορά στον αθλητισμό.
Ανάμεσα σ’ αυτούς επιλέχθηκε και ο δικός μας Κώστας Μπανιάς (φωτο), στον οποίο, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην αίθουσα του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ», απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην οποία αναγράφεται: «Τιμής ένεκεν στον Κωνσταντίνο Μπανιά για το ήθος και την προσφορά στον αθλητισμό της πόλης. Με τιμή ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, Άρτα, 1η Απριλίου 2023». Και μάλιστα την πλακέτα απένειμε προσωπικά ο δήμαρχος.
Πλακέτες και βραβεία στον φίλο και συνεργάτη μας Κώστα Μπανιά, εν τω μεταξύ, απονεμήθηκαν ουκ ολίγες. Τις προθήκες του σπιτιού του θα πρέπει να κοσμούν πάνω από δέκα. Είναι κάτι που δικαιούται άλλωστε διότι πράγματι ο Κώστας είναι από μόνος του μια ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια. Όχι μόνο στα περί του αθλητισμού αλλά στην ιστορία (και τοπική), στον πολιτισμό, στην κοινωνία. Νομίζουμε ότι λίγοι στην Άρτα διαθέτουν τόσο πλούσιο αρχείο όσο ο ίδιος.
ΥΓ: Και για να μην ξεχνιόμαστε. Κάναν ψήφο διότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» με υποψήφιο δήμαρχο τον Στράτο Καλλώνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ