Ενόψει των εορτών του Πάσχα ο Ερυθρός Σταυρός προγραμματίζει να διανείμει και πάλι, όπως κάνει πάντα, δέματα αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες του νομού μας.
«Στόχος – επισημαίνεται σε ανακοίνωση Τύπου – είναι και αυτή τη φορά να καλύψουμε όσο γίνεται περισσότερες από αυτές τις οικογένειες για να νιώσουν και πάλι ότι η κοινωνία μας δεν παύει να τους σκέπτεται και να τους στηρίζει στο μέτρο του δυνατού.
Το Τμήμα μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε κανείς να μη μείνει αβοήθητος, αλλά και η βοήθεια να μην είναι μόνο συμβολική, αλλά όσο γίνεται πιο ουσιαστική. Επειδή, όπως είναι φυσικό, και σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται η βοήθεια όλων, απευθύνουμε σε όλους τους συμπολίτες μας που μπορούν να βοηθήσουν, την παράκληση να συνδράμουν όσο ο καθένας μπορεί.
Θα χρειασθούν τρόφιμα που να μην χρειάζονται ψυγείο και φυσικά χρήματα με τα οποία μπορεί να αγοραστεί ό,τι είναι απαραίτητο. Παράκλησή μας είναι οι όποιες προσφορές να γίνουν τις αμέσως επόμενες ημέρες και το αργότερο έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ώστε να υπάρχει έγκαιρη διανομή των δεμάτων.
Ας κάνουμε όλοι από μια μικρότερη ή μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε και αυτό το Πάσχα κανένας συμπολίτης μας να μην μείνει με το παράπονο πως κανείς δεν τον σκέφτηκε και ο Θεός της Αγάπης, που θυσιάστηκε για τον κάθε άνθρωπο, θα ανταμείψει με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει την προσφορά του καθενός μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ