ΥΠΗΡΧΑΝ και οι ξεχωριστές συμμετοχές στον «Δρόμο του Γιοφυριού» προσθέτοντας έτσι περισσότερη αίγλη.
Μνημονεύουμε την Βασιλική Καλλιμογιάννη, 19 ετών, η οποία χαρακτηρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού στίβου. Γεννήθηκε στην Αθήνα, διαμένει στην Θεσσαλονίκη και κατάγεται από τον Βαθύκαμπο Κεντρικού Άρτας. Ο πατέρας της είναι πολιτικός μηχανικός και στα βήματά του περπατά η κόρη του που ακολουθεί τις ίδιες σπουδές στο Πανεπιστήμιο της συμπρωτεύουσας. Είναι αθλήτρια του Ηρακλή και τον περασμένο Φεβρουάριο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στα 3 χιλιόμετρα, πιάνοντας το όριο πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.
Η Βασιλική Καλλιμογιάννη ξεκίνησε από μικρή τον αθλητισμό παίρνει μέρος σε πολλούς αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας, πετυχαίνοντας πάρα πολλές διακρίσεις. Το μέλλον είναι όλο δικό της και ταλαντούχα καθώς είναι την περιμένουν τα υψηλότερα βάθρα.
Η συμμετοχή της στον «Δρόμο του Γιοφυριού» αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για τον τόπο καταγωγής της. Έτρεξε στην κατηγορία των μεσαίων αποστάσεων (3 χιλιόμετρα) και φυσικά έκοψε πρώτη το νήμα. Για την διοργάνωση μίλησε με τα καλύτερα λόγια, την οποία χαρακτήρισε τέλεια. Στην Άρτα την συνόδευσαν οι δικοί της άνθρωποι, οι οποίοι δικαίως αισθάνονται υπερήφανοι για την επιτυχημένη πορεία της αλλά και για τις επιδόσεις στις σπουδές της. Και μαζί τους όλοι εμείς οι Αρτινοί που θα την χειροκροτούμε ζεστά σε κάθε νέα της προσπάθεια. Διότι παράλληλα ανεβάζει ψηλά και την Άρτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ