ΔΕΝ μπορεί παρά να επαινέσει κανείς τον Δήμο Αρταίων για την κατά γενική ομολογία άρτια διοργάνωση με την επωνυμία «Άρτα – Δρόμος του Γιοφυριού» που καταξιώθηκε στο πανελλήνιο ως μεγάλο αθλητικό γεγονός.
Το δείχνει άλλωστε η συμμετοχή. Οι δρομείς που πήραν μέρος σχεδόν από κάθε γωνιά της χώρας ξεπέρασαν στο σύνολό τους τούς 2.500. Και οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Ας το δούμε κατά κατηγορία: Στην σκυταλοδρομία και την απόσταση των 21 χιλιομέτρων 150. Στον αγώνα των πέντε χιλιομέτρων 550. Στον περιπατητικό 1.300. Στον παιδικό 800. Τι άλλη απόδειξη για την τεράστια αποδοχή!
Όσο για τη διοργάνωση όποιον κι αν ρωτούσες από τους αθλητές το πρώτο που εισέπραττες ήταν ο ενθουσιασμός. Και μιλάμε για δρομείς που δεν χάνουν με τίποτε τέτοιες εκδηλώσεις. Δικαιώνεται ως εκ τούτου πλήρως η ιδέα της Δημοτικής Αρχής που ξεκίνησε δειλά – δειλά πριν επτά χρόνια δρέποντας σήμερα τους καρπούς της απογείωσης.
Η Άρτα κατατάσσεται πλέον στην κορυφή παρόμοιων διοργανώσεων, διότι πέραν των άλλων, ο Δήμος κατάφερε να τη μετουσιώσει σε μια κορυφαία γιορτή. Γιορτή αθλητισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ